Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2007, 19:36   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milanlı Oddo tehlikenin farkında

Click the image to open in full size.
Milanlı Oddo tehlikenin farkında
Oddo, İnter derbisi öncesi İbrahimoviç’in çok tehlikeli olduğunu söyledi.
22 Aralık 2007 15:18
Milan’ın sağ bek oyuncusu Massimo Oddo, Pazar günü oynanacak İnter derbisi öncesi Zlatan İbrahimoviç’in çok tehlikeli olduğunu ve dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Pazar günü öğleden sonra oynanacak olan Milano derbisi öncesinde San Siro’da iki takım arasında yüksek gerilim olması bekleniyor.

Milan’ın şampiyonluk yarışından oldukça uzakta olmasının hiçbir önemi yok çünkü bu maç onlar için şampiyonluktan da önemli. Massimo Oddo ise İnter’deki tek tehlikenin forvet oyuncuları Zlatan İbrahimoviç olduğunu söyledi.

Seri A’da bu sezon fırtına gibi esen İbrahimoviç, İnter’e transfer olmadan önce Milan ile görüşmüş ancak son anda fikrini değiştirmişti.

“İnter’de çok iyi oyuncular olabilir ancak onların bir numarası bana göre İbrahimoviç.” diyen Otto, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok güçlü olmasının yanı sıra fizik ve teknik olarak tam bir forvet oyuncusu. O dünyanın en iyilerinden biri. Bazıları İnter’i mağlup etmenin imkânsız olacağını söylüyorlar. Biz bunu Pazar günü deneyip göreceğiz. Seri A’yı en azından dördüncü bitirmemiz için bu maçı almalıyız.”

İbrahimoviç’den övgüyle bahseden Oddo, aynı zamanda fiziksel açıdan yorgun olduklarına dair iddialar üstüne de yorum yaptı ve sözlerini şöyle noktaladı:

“Kafamızın sağlıklı olması yeter. Tabii ki son zamanlarda yaptığımız yolculuklar takımımızı fiziken yordu. Ancak bu, Milano derbisine tam anlamıyla konsantre
olmamıza engel olamaz.”
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla