Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2007, 16:18   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk transferler A.Gücü'nden

İlk transferler A.Gücü'nden

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 23 puanla tamamlayan Ankaragücü, Litvanyalı stoper Gediminas Paulauskas ve Fransız golcü Kaba Diawara ile anlaşmaya vardı. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, 2 yabancı oyuncu transferi gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, Litvanya'nın Ekranas takımında forma giyen 25 yaşındaki stoper Gediminas Paulauskas ve son olarak Gaziantepspor'da forma giyen 32 yaşındaki Fransız golcü Kaba Diawara ile el sıkıştı. Litvanya'nın güçlü takımlarından Ekranas'da forma giyen Paulauskas, 19 kez milli takım forması giydi. Uzun boyuyla hava toplarında etkili olan Paulauskas, Ekranas
takımında 149 maçta 12 gol attı. Litvanyalı stoper ile 2.5 yıllık sözleşme yapılacağı öğrenildi.
Sarı-lacivertli ekip, ayrıca son olarak Gaziantepspor'da forma giyen 32 yaşındaki Fransız golcü Diawara ile söz kesti. Geçen sezon Gaziantepspor'da oynadığı futbolla dikkatleri çeken ve 11 gol atan Diawara da kafa toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor. Ankaragücü'nün bu iki futbolcuyla ara transfer döneminin açılmasıyla resmi sözmeşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
Öte yandan Ankaragücü'nün satış listesine koyduğu 23 yaşındaki stoper Emre Güngör ile birçok kulübün ilgilendiği ifade edildi.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla