Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2007, 17:44   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa'da derbi günü !

Click the image to open in full size.
Avrupa'da derbi günü !
Bugün futbolseverler ekran başına kilitlenecek: Barcelona-Real Madrid, İnter-Milan...
23 Aralık 2007 13:43
İspanya’da haftanın maçında Real Madrid, Nou Camp’ta Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’den itibaren NTV’den naklen yayınlanacak. Real Madrid’in ‘El Clasico’ diye bilinen derbide 66 galibiyeti bulunurken, Barça 58 kez kazandı. İtalya Ligi’nde ise namağlup lider İnter, ezeli rakibi Milan’la karşı karşıya gelecek. Bu zevkli mücadele 16.00’da Kanal 24’te olacak.

Porto’yu da yenerler...

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın grubundan bir üst tura yükselen Porto, ligdeki ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla Nacional deplasmanında aldı. Bu maçtan önce ligde yenilgi yüzü görmeyen Mavi-Beyazlı ekip, ev sahibinde Lipatin’in attığı golle sahadan yenilgiyle ayrıldı. Nacional’den Lopes’in kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Porto, 3 puanı kaybetmesine rağmen 35 puanla hâlâ zirvede yer alıyor.

Holiganlara hapis cezası

Devler Ligi’nde 6 kişinin bıçaklandığı ve birçok kişinin de gözaltına alındığı Roma-Manchester United maçında olay çıkaran 4 holigana, 2 yıl 5 ay hapis cezası verildiği açıklandı. Kyle Dillon, Richard Wimmer, Nicholas ve Michael Burk isimli İngiliz taraftarlar olayların başsorumlusu olarak gösterildi. Öte yandan Manchester United’ın 37 yaşındaki kalecisi Edwin van der Sar, takımıyla olan sözleşmesini 2009 yılına kadar uzattı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla