Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2007, 15:25   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yattara Ve Ersen Martin'de Son Durum

Trabzonspor'a, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne verdiği oyuncusu Ersen Martin konusunda sevindirici bir haber geldi.

Kulüp genel saymanı Emin Kahraman, yaptığı açıklamada, Ersen Martin'in bonservis bedeli konusunda FIFA'lık olduklarını anımsatarak, ''FIFA, Huelva kulübüne 7 Ocaka kadar Trabzonspor'a karşı maddi vecibelerini yerine getirmesi için ihtar çekti'' dedi.

Trabzonspor, Recreativo Huelva Kulübü ile Ersen Martin'in transferi konusunda 1 milyon dolara prensipte anlaşmış, ancak bordo-mavili kulüp, İspanya kulübünün parayı zamanında yatırmadığı gerekçesiyle bu futbolcuyu vermekten vazgeçmişti.

Ersen Martin ile faks yoluyla sözleşme imzalayan Huelva da FIFA'ya itirazda bulunmuştu. FIFA, Ersen Martin'in geçici lisans ile İspanyol takımında oynamasına karar vermişti. Maddi konularda ise FIFA, 2 kulübün anlaşmasını istemişti.

FIFA'nın verdiği son karara göre İspanya Kulübü'nün Trabzonspor ile maddi konularda 7 Ocak'a kadar anlaşması gerekiyor.


YATTARA DÖNMEYECEK İDDİASI

Bu arada, Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın alacaklarını gerekçe göstererek FIFA'ya başvurup takımdan ayrılacağı yönünde iddia ve söylentiler ortaya atıldı.

Kulüp Genel Saymanı Emin Kahraman, Yattara'nın dönmeyeceği konusunda bir duyum almadıklarını belirterek, ''Yattara, şu an devre arası izninden dolayı ülkesinde. Bizim sporcuyu etkileyecek, sporcunun gitmesini gerektirecek ekstrem bir borcumuz yok. Türkiye'de futbolculara en az borcu olan kulüplerden biriyiz'' diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla