Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2007, 15:34   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ç.Rizespor Türkiye'ye Ninja getirdi

Son haftalarda yakaladığı çıkışla ilk yarıyı moralli kapatan Çaykur Rizespor'da büyük hareketlilik yaşanıyor.


Devre arasından sonra yeni tesislerine kavuşacak olan Rizespor, olağan kongresini de gerçekleştirecek. Öte yandan yeşil - mavililer transfer ettiği iki Brezilya'lıyı da Türkiye'ye getirdi.

"İKİNCİ YARIDA HEDEF İLK 10 ARASINDA YER ALMAK"
Çaykur Rizespor'da12 Ocakta yapılacak olağan kongrede yeniden başkanlığa aday olduğunu açıklayan kulüp başkanı Kadir Çakır, ikinci yarıda hedeflerinin ilk 10 takım içerisinde yer almak olduğunu söyledi. Çakır, ilk yarının başında şansızlıklar yaşadıklarını belirterek, "İyi oynadığımız karşılaşmalardan puansız ayrıldık. Zafer, Altan ve Anderson gibi önemli oyuncularımızın sakatlıkları oldu. Ama özellikle son haftalarda toparlandık ve ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik. Önümüzde zorlu bir ikinci yarı var. Ama büyük takımlarla sahamızda oynayacağız. Rakiplerimiz bu maçları deplasmanda oynayacak. Ara transferde kadromuza yapacağımız takviyelerle ikinci yarı daha iyi olacağız" dedi.

"YENİ TESİSİLER BİTMEK ÜZERE"
Türkiye'de örneği olmayan bir tesis yaptıklarını ifade eden Çakır, "Ligin ikinci yarısında artık takım ve yönetim olarak yeni tesisimizde görev yapacağız. Rizespor'un başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyoruz. Onursal başkanımız Mehmet Cengiz ile bize görevi devreden Sayın Ekrem Cengiz, halen daha bu kulüp için her türlü desteği sağlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tesis başarısının ardından sportif başarı da artarak gelecektir"dedi. Yapımı tamamlanmak üzere olan spor kompleksinde 3 adet çim sahanın yanı sıra tenis kortu ve basketbol sahası da yer alıyor. İdari binada toplantı salonu ve basın odasının yanı sıra idari personel odaları bulunuyor. Futbolcuların bulunduğu tesiste ise yüzme havuzu, restorant, sinema salonu, eğitim salonu, teknik heyet ve futbolcu odaları, soyunma odalarının yer aldığı belirtildi.

"BREZİLYALI'LAR GELDİ"
Bu arada Çaykur Rizespor, daha önce görüşüp prensip anlaşmasına vardığı Brezilya İkinci Ligi takımlarından Gama'da forma giyen Rodrigo Ninja ve Birinci Lig takımlarından Vasco de Gama'da forma giyen Silva Cruz'u İstanbul'a getirdi. Sağlık kontrolünden geçen her iki oyuncunun da bu akşam saatlerinde Rize'ye geleceği belirtildi. Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, bir forvet ve bir libero oyuncusu arayışlarını sürdürdüklerini söyledi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla