Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2007, 12:22   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Konyaspor'un en golcü ismi Hacıoğlu

Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı, 25 puanla 6'ncı sırada tamamlayan Konyaspor'un en golcü futbolcusu, attığı 7 golle Murat Hacıoğlu oldu.


Sezona aldığı kötü sonuçlarla başlayan Konyaspor, Ünal Karaman'ın takımın başına getirilmesinden sonra çıkış yakaladı. 17 haftalık mücadeleyi 25 puanla 6'ncı sırada tamamlayan Konyaspor, attığı 22 golle en çok gol atan 6'ncı takım oldu.
Yeşil beyazlılar takımda ligin ilk yarısında 8 futbolcu rakip fileleri havalandırdı. Ligin 15'inci haftasında Konya'da oynanan Vestel Manisaspor maçında 3 gol atarak toplamda 7 gole ulaşan Murat Hacıoğlu da en çok gol atan futbolcu oldu.
Konyaspor'un ikinci golcüsü de 5 golle Veysel Cihan oldu. Yeşil beyazlı takımda Fernandes ve Silva, 3'er gol atarken Cedric Sabin, Erkan Sekman, Erman Özgür ve İhsan Burak Özsaraç, rakip ağlara gönderdikleri 1'er golle taraftarlarına gol sevinci yaşattı.
FENERBAHÇE'DEN SONRA İKİNCİ SIRADA
Konyaspor, ilk yarının ardından 30 golle Fenerbahçe, 29 golle Galatasaray, 28 golle Sivasspor, 24 golle Kayserispor ve 23 golle Vestel Manisaspor'un ardından 22 gole sahip Beşiktaş, Denizlispor, Trabzonspor ve Gaziantepspor'la birlikte en golcü takım sıralamasında 6'ncı sırada yer aldı.
Bu arada ligde en çok kafa golü atan takım 10 golle Fenerbahçe olurken Konyaspor 9 kafa golüyle sıralamada ikinci oldu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla