Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 19:08   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Amauri 25 milyon Avro

Click the image to open in full size.
Amauri 25 milyon Avro
Palermo’nun yıldızı Amauri’nin menajeri, 'Amauri'nin bonservisi 25 Milyon Avro' dedi.
28 Aralık 2007 10:44
Palermo’nun yıldızı Amauri’nin menajeri, oyuncusunun Ocak’ta takımdan ayrılmayacağını ve bonservisinin 25 milyon Avro olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz aylarda gösterdiği performansla göz kamaştıran ve son 10 maçında 6 gol bulara Serie A'nın en iyi golcüleri arasına giren Palermolu Amauri, İtalya'da transferin gözde isimlerinden birisi olarak gösteriliyor. Ancak oyuncusunun Palermo'dan ayrılmasının henüz sözkonusu olmadığını ifade eden Menajer Mariano Grimaldi, basın mensuplarını konuyla ilgili olarak aydınlattı.

Yıldız oyuncunun menajeri "Amauri’yi takip eden birçok kulüp var. Palermo’da gösterdiği performansla birçok hayranı oldu. Haziran’a kadar Palermo’da kalacağına inanıyorum. Sonra olayların nasıl geliştiğini göreceğiz. Amauri günün birinde büyük bir takımda oynamalı. Bonservisi de 25 milyon avro"diye konuştu.

İtalya Ligi'ne 2001 yılında Napoli'yle adım atan Amauri, daha sonra Piacenza, Messina ve Chievo formaları giymiş, 2006 yılındaysa şimdiki takımı Palermo'ya transfer olmuştu.

Amauri İtalya Ligi’ne ilk olarak 2001 yılında Napoli’ye transfer olarak adım attı ve o zamandan beri Piacenza, Messina, Chievo formaları giydi ve 2006 yılında da Palermo’ya transfer oldu.

Henüz Brezilya milli takımının formasını giyemeyen oyuncunun İtalyan vatandaşlığı alması halinde Euro 2008’de İtalya milli takımına hizmet etmesi de olasılıklar dahilinde kabul ediliyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla