Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2007, 19:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
PSG, Fred'i almaya çok yakın

Click the image to open in full size.
PSG, Fred'i almaya çok yakın
Lyon'un golcüsü Fred'i transfer etmeyi düşünen PSG, amacına ulaşmış gibi...
28 Aralık 2007 10:42
Olimpik Lyon'un Brezilyalı golcüsü Fred'i transfer etmeyi düşünen Paris Saint Germain, bu arzusunu geçekleştirebilecek gibi görünüyor.

Ligue 1'da ligin ilk devresini ancak burun farkıyla düşme potasının üzerinde tamamlayabilen PSG, devre arası transfer pazarına, Olimpik Lyon'da forma giyen Fred'i alarak girmeyi düşünüyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, PSG Başkanı Alain Cayzag'la bu transferi telefonda görüştüğünü kaydederek, "Bu transfer konusunda kendilerine yardımcı olmak istediğimi biliyorlar. Açıkçası Fred'in PSG'ye gitmesini istiyorum. Eğer PSG gerçekten ilgileniyorsa, bu, iyi bir transfer olur" dedi.

Fred'in olası bonservis bedeline ilişkin soruyu da yanıtlayan Aulas, "Borsa'da işlem gören bir kulüp olduğumuz için, size şeffaf rakamlar verebilirim. 2005 yılında bu futbolcunun fiyatı, bütün masraflar dahil 16,3 milyon Avro'ydu. Bugün, Brezilya milli takımında forma giyen bir futbolcunun bonservis bedeli 15-20 milyon arasında. Ancak görüşmelerin henüz bu safhasına gelmiş değiliz" şeklinde konuştu.

Lyon'la pazarlık masasına oturan PSG'ninse, bu rakamı 10-15 milyon Avro aralığına çekmeye çalışması bekleniyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla