Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2007, 03:13   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çok para verdik

Siyah beyazlı yönetimin ağır toplarından Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Mario Berk, "Holosko en fazla 3 milyon Euro eder. Ertuğrul Sağlam’ın her istediğini yapacağız diye bir kanun yok. Bize hayal kırıklığı yaşatan Diatta ve Higuain’i de o aldırmıştı" dediler.

FİLİP Holosko transferi Beşiktaş’ı karıştırdı. Siyah beyazlı yönetimin, Slovak futbolcu karşılığında Vestel Manisaspor’a 5 milyon Euro para artı Koray Avcı ve Burak Yılmaz’ı bonservisleri ile birlikte verecek olması, siyah beyazlı yönetimi ikiye böldü. Aralarında Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Mario Berk’in de bulunduğu yöneticiler, Holosko’ya çok para ödendiğini savundular.

Demirören: Hocamız çok istiyor almalıyız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Filip Holosko’nun transfer haberini yönetici arkadaşlarına önceki akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde verdi. Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Slovak golcüyü çok istediğini belirterek, "Biz bu kulübün yöneticileriyiz. Hocamızın istediği futbolcuları imkanlarımız ölçüsünde almak durumundayız. Ertuğrul Sağlam, Holosko’ya acil ihtiyacı olduğunu söyledi. Biz de bunun üzerine 5 milyon Euro para artı Koray ve Burak karşılığında kulübüyle anlaşma sağladık" dedi.

Aynı yerde oynayan Nobre ve Bobo’muz var

Holosko
’ya karşılık Vestel Manisaspor’a verileceklere bazı yöneticiler sert tepki gösterdi. Siyah beyazlı yönetimin ağır toplarından Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Mario Berk, Slovak futbolcunun çok pahalıya mal olduğunu savundular. Üç yönetici, "Holosko iyi futbolcu ama çok pahalıya transfer edilmiş. En fazla 3 milyon Euro eder. Fenerbahçe, yıllık 4.2 milyon Euro’ya Roberto Carlos’u getiriyor. Biz gencecik bir futbolcuya dünyanın parasını sayıyoruz. Üstelik onunla aynı mevkide oynayan Nobre ve Bobo gibi iki kaliteli futbolcumuz var" diye konuştular.

Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Mario Berk, bu transferin gerçekleşmesinde büyük rolü bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı da eleştirerek, sözlerini şöyle sürdürdüler:

"Hocamızın her istediğini alacağız diye bir kanun yok. Bize şimdi hayal kırıklığı yaşatan Higuain ve Diatta’yı da Ertuğrul Sağlam aldırmıştı. Küme düşmemeye oynayan bir takımın golcüsüne 5 milyon Euro para ve iki futbolcu verilmez."
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla