Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 08:58   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal taktiği!

Kartal taktiği!
Click the image to open in full size.

Daha önce 'Holosko çok pahalı, alamayız' diyen Beşiktaş menaceri dün de benzer bir açıklama yaptı: Kyrgiakos ile Caner Erkin transferi olmadı...
31.12.2007



Caner’i CSKA vermiyor
Manisaspor'dan Filip Holosko’yu renklerine bağlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları bitmiyor... CSKA Moskova’nın Türk yıldızı Caner Erkin ile Frankfurt’un savunmadaki kilit isimlerinden Sotiris Krygiakos için harekete geçen Siyah-Beyazlılar, iki futbolcu için de geri adım attı. Dünkü antrenman sonrasında bir açıklama yapan Menacer Sinan Engin, “İkisi de çok istediğimiz oyuncular. Ancak CSKA Moskova, Caner’in bonservisinde sorun çıkarıyor. Krygiakos’un yıllık maliyeti ise çok yüksek” ifadesini kullandı.
Kyrgiakos çok istiyor
Ancak Sinan Engin’in yaptığı açıklamalar, Filip Holosko transferini anımsattı. Beşiktaş Slovak futbolcu için girişimlerini sürdürürken Sinan Engin, “Holosko çok pahalı. Bu kadar para etmez. Bu transferden vazgeçiyoruz” ifadesini kullanmıştı. Siyah-Beyazlılar’ın bu taktikle, Krygiakos ve Caner Erkin konusunda isteksiz davranıp fiyat düşürmeye çalıştığı akıllara geldi. Bu arada Caner Erkin transferinin gerçekleşmemesi halinde B planı devreye girecek ve Hamburg’lu Atouba için girişimler başlayacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla