Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 09:00   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taraftar onu coşturur

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Holosko'nun aklı hep Beşiktaş'taydı

Vestel Manisaspor'un hocası Giray Bulak, Kartal'ın yeni pençesi Holosko'yu Fotomaç'a anlattı. Bulak, "Holosko'nun aklı hep Beşiktaş'taydı. Delgado'nun asistleri ile çok gol atar. Beşiktaş'ta kariyerinin zirvesine çıkar ve birkaç yıl içinde Avrupa devlerinden birine satılabilir. Beşiktaş bu transferle çok büyük iş yapmış oldu" dedi.


***

Taraftar onu coşturur

Giray Bulak, Holosko için "Doğal bir gücü var, hızlı bir forvet. Geniş alanda tutulmaz. Taraftarın sevgisi ve Delgado'nun asistleri onu yıldız yapar" dedi.

Vestel Manisa Teknik Direktörü Giray Bulak, Beşiktaş'a transfer olan Holosko ile ilgili FOTOMAÇ'a özel açıklamalarda bulundu. Holosko'nun doğal bir gücü bulunduğunu ve çok hızlı bir forvet olduğunu söyleyen Bulak, "Çalışmayı sever, asla tembel değildir. Şu an itibariyle teknik özellikleri çok fazla yeterli değil. Ancak eminim ki Beşiktaş'ta kendisini geliştirecektir" diye konuştu.

AVRUPA'YA GİDECEKTİR
Slovak golcünün geniş alan bulması durumunda tutulamayacağını söyleyen Bulak şöyle devam etti: "Holosko'nun çevresinde hep kaliteli futbolcular olacak. Taraftar da kendisini ateşleyecektir. Delgado'nun asistleri de tam ona göre. Kısa sürede camianın yıldızı olacaktır. Aklı hep Beşiktaş'taydı. Yakın zamanda Avrupa'da üst düzey bir takımda forma giyeceğine eminim."

KORAY&BURAK SÜPER!
Bulak, bonservisleriyle alınan Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın da iyi isimler olduğunu belirtti. Koray'ın libero, stoper ve ön libero gibi farklı mevkilerde oynayabilecek muhteşem bir futbolcu olduğunu söyleyen Bulak; Burak için de 'çok yetenekli' yorumunu yaptı. Tecrübeli hoca "İki futbolcu da Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım kadrosunda yer alacaktır, buna eminim" dedi.
HAKAN EROL
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla