Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 10:51   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Beğenmiyorsan Dön"

Beşiktaş Menajeri, yıllık 1 milyon 750 bin Euro talep eden Slovak golcüye, "Sana 600 bin Euro verecektik. Bu rakamı 800 bin Euro’ya yükselttik. Eğer bu rakamı beğenmiyorsan Manisaspor’a dönebilirsin" karşılığını verdi.

BEŞİKTAŞ’ın 5 milyon Euro bonservis ücreti artı Burak ile Koray karşılığında renklerine bağladığı Filip Holosko’nun talep ettiği yıllık ücret krize neden oldu. Slovak golcü, "Ricardinho’ya verilen 1 milyon 750 bin Euro’yu ben de istiyorum" deyince menajer Sinan Engin’in restiyle karşılaştı. Holosko’ya sert çıkan Engin, "Eğer sana önerdiğimiz yıllık 800 bin Euro’yu beğenmiyorsan, Manisaspor’a dönebilirsin" dedi.

Geçmişe bakma

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarı üzerine Beşiktaş’a transfer olan Holosko’nun kendisine verilecek ücretin artırılması isteğine büyük tepki gösteren Sinan Engin, Slovak golcüye şunları söyledi: "Beşiktaş olarak büyük bir fedakarlık örneği gösterip seni transfer ettik. Kulübümüzde bazı dengeler vardır. Geçmiş dönemin şartlarına bakarak transfer ücreti istenmez. Kulübün menfaatleri doğrultusunda sana yıllık 600 bin Euro ödeyecektik. Bu rakamı 800 bin Euro’ya çıkarıp jest yaptık. Eğer bu parayı beğenmiyorsan, dönebilirsin." İmza töreni sırasındaki kararlı tavrı ile siyah beyazlı yönetimin takdirini toplayan Engin, şöyle devam etti:

Kimsenin parası kalmaz

"Eğer bu yıl atacağın gollerle takımı şampiyon yaparsan, para konusunu düşünme. Kimsenin parası Beşiktaş’ta kalmaz. Sen, parayı değil, başarıyı ve sadece kazanmayı düşün." Menajeri Mithat Halis aracılığıyla kendisinin transferinde büyük çaba harcayan kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a teşekkür eden Holosko, ise şunları söyledi: "Beşiktaş’ta olmaktan çok mutluyum. Hedefim, Beşiktaş’ta başarılı olup borcumu ödedikten sonra İspanya ya da İtalya’ya transfer olmak. Beşiktaş Yönetimi’nin benim için ödediği paranın hakkını fazlasıyla vereceğim."

bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla