Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2007, 17:28   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Skor 42'de 11-0 olursa

Lüleburgazpor leblebi gibi gol atıyor. Hal böyle olunca rakipler tedbirini alıyor.
Lüleburgazpor Kırklareli Yıldızlar liginde fırtına gibi esiyor. Rakiplerin korkulu rüyasına karşı diğer takımlar, ince taktiklerle maçı en az hasarla atlatmanın yolunu buldu.

Sakatlık bahanesiyle sahadan çekilen takım yüzünden maç yarıda kalıyor. Böylece 15-20 gol yemek yerine 3-0 hükmen yenilmeyi göze alıyorlar. İşte hafta sonu bunun bir örneği yaşandı.

Yıldırımspor, Lüleburgazspor karşılaşmasında 11-0 yenik durumdayken art arda sakatlandıkları öne sürülen 5'inci futbolcusu da sahadan çıkınca hakem, maçı tatil etti.

Lüleburgazspor-Yıldırımspor maçı, Lüleburgaz 75’inci Yıl Stadı'nda oynandı. Bugüne kadar oynadığı 6 maçta 74 gol atarak ligin en golcü ekibi olan Lüleburgazspor, rakibi karşısında üstün bir futbol sergiledi, Berkant'ın 4,Cemre'nin 3, Emre'nin 2, Ceyhun ve Selahattin’in birer golüyle 11-0 öne geçti.

Lüleburgazspor yıldız takımının antrenörü Metin Kuçam, maçtan sonra şu iddialarda bulundu:

“Bir maçımızda 34 gol birden atınca rakiplerimiz bizden çekinmeye başladılar. Fazla gol yemelerini önlemek için maçlarımıza ya eksik kadro ile geliyorlar ya da sakatlandıklarını öne sürerek sahaya dönmeyip maçın tatil olmasını sağlıyorlar. Tüm takımların yıldız futbolcuları, öğrenci olmalarına rağmen hafta içi oynadıkları maçlara tam kadroyla çıkarken, bizimle hafta sonunda oynadıkları karşılaşmalara eksik kadroyla gelip maçı 3-0 hükmen kaybetmeye razı oluyorlar.“

Karşılaşmanın sonucu, Kırklareli İl Futbol Disiplin Kurulu'nun vereceği kararla belirlenecek.

Kaynak: Click the image to open in full size.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla