Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2008, 13:06   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre'de Değişen Bir Şey Yok!

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 34 puanla dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta, golcü oyuncu Nobre, geçen sezonun ilk yarısındaki kötü performansını 2007-08 sezonun ilk bölümünde de tekrarladı.

Geçen sezonun ilk yarısında ligde sadece 1 gol atabilen Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine 1 golde kalarak düşük bir performans gösterdi.

Fenerbahçe'den büyük umutlarla siyah-beyazlı takıma gelen Mert Nobre, ortaya koyduğu performansla şu ana kadar beklenen patlamayı yapamadı.


İKİNCİ YARIDA PERFORMANSINI ARTTIRMIŞTI

2006-07 sezonun ilk yarısında tek golde kalan Brezilya asıllı Türk oyuncu, ikinci yarıda ise performansını arttırmış ve 7 gol kaydetmişti.

Geçen sezon ligde 8. haftada Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapılan ve 1-1 sona eren karşılaşmada takımının tek golünü atarak siyah-beyazlı formayla ligdeki ilk golünü kaydeden Nobre, ikinci yarıda rakip filelere bıraktığı 7 golle toplamda 8 gole ulaşmıştı.


BU SEZON DA TEK GOLDE KALDI

Yeni sezonda zaman zaman yedek kalan Mert Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine tek golde kaldı.

Nobre, bu sezon ligdeki ilk golünü geçen sezon olduğu gibi 8. haftada atma başarısı gösterdi. Beşiktaş, 8. haftada Gençlerbirliği'ni BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenerken, karşılaşmanın tek golünü Nobre atmıştı. Bu golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşayan Nobre, daha sonraki haftaları ise boş geçti.


GEÇEN SEZON İKİNCİ YARIYA HAT-TRICK İLE BAŞLADI

Son iki sezonda ligin ilk yarısında etkisiz kalan Nobre, ikinci yarılara gollerle başlıyor.

2005-06 sezonunda Fenerbahçe forması giyen siyah-beyazlı oyuncu, bu sezonun ikinci yarısında takımının Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği maçta 2 gol atarak iyi bir başlangıç yapmıştı.

Beşiktaş forması altında geçen sezonun ilk yarısını tek golle kapayan Nobre, ikinci yarısına ise hat-trick yaparak başlamıştı. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'u 3-1 yendiği maçta takımının 3 golünü atan Mert Nobre, hat-trick yapmıştı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla