Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2008, 15:55   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Uğur İnceman'ı Satmayacağız!

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan alınan, ancak Manisa'ya gelmek istemeyen Burak ile Koray'a kucak açtı.


"Yeniden Milli formayı giymek istiyorlarsa, aramıza katılırlar" diyen Bulak, "Gerek Koray, gerekse Burak son derece kaliteli, pırıl pırıl oyuncular. Geçmişte Milli Takım'a da önemli hizmetler verdiler. Ancak, Beşiktaş'ta yedek oturmaya başlayınca, ay yıldızlı formadan uzak kaldılar. Manisaspor'da bu şansı yeniden yakalayabilirler. Çok içten söylüyorum, eğer Manisa'ya gelirlerse pişman olmazlar" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın Uğur İnceman'ı da istediğini doğrulayan Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, bu oyuncuyu satmayacaklarını söyledi. Beşiktaş'a bu konuda olumsuz yanıt verdiklerini belirten Vardarer, "Bizim için artık takviye dönemi başladı. Orta saha ve forvette görev yapan iki Fransız, iki Brezilyalı futbolcu ile görüşüyoruz. Bu dört oyuncudan ikisini transfer etmeyi düşünüyoruz" dedi.
Öte yandan, Antalya kampına dün akşam katılan Kalabane'ye ceza verilmeyeceği açıklandı. Gineli futbolcunun babasını kaybettiğini ve cenaze töreni nedeniyle Türkiye'ye geç döndüğünü belirten Salih Vardarer, ceza uygulamasını iptal ettiklerini söyledi.
Vestel Manisaspor, Antalya'da devam eden Akdeniz Cup'taki üçüncü maçında dün Kartalspor ile 3-3 berabere kaldı. Yine gençlerin ve yedeklerin forma giydiği karşılaşmada golleri Sezer (2) ve Murat attı. Siyah beyazlı ekip yarın başlayacak Lara Cup'taki ilk sınavını saat 18.00'de Gençlerbirliği karşısında verecek. Bu maçı kazanan ekip, Sivasspor Altay maçının galibi ile 4 Ocak'ta final oynayacak.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla