Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 14:11   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 2007'nin televizyon gafları

2007'nin televizyon gaflarıEkranlarda öyle gaflar yapıldı ki, seyirciler 'pes doğrusu' demekten kendilerini alamadılar.

01.01.2008 15:32
Click the image to open in full size.
* Buzda Dans'ta spor spikeri Barbaros Talı şöyle dedi: "Şebnem Schaeffer'ın arka ayağını nasıl uzattığını gördünüz mü?"
* ATV'deki Süperstar yarışmasında erkek yarışmacı Barış'a şu şarkıyı okuttular: "Bende bu yetim kirazlar al al dururken..."
* Safiye Soyman, nişanlısı Faik Bey ile katıldığı programda şöyle dedi: "Her başarılı erkeğin altında bir kadın yatar!.."
* "Diyorlar ki, bu programın metin yazarları varmış. Esprileri onlar yazıyormuş. Diyelim ki, öyle. Peki bunları biz nasıl aklımızda tutacağız? Hadi ben tuttum diyelim, Bülent Hanım nasıl tutacak?" (Ebru Gündeş - Popstar Alaturka)
* Magazinciler Cem Özer'e soruyor: "Yorgun görünüyorsunuz, neden?" Cem yanıtlıyor: "Ben başkasının kullandığı arabada uyuyamıyorum, o yüzden!"
* NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'un konuğu Ata Demirer, zıpkınla balık avlama tutkusundan söz ederken, "Denize daldığım an, Tanrı'yı gördüğüm andır" dedi. Aysun Kayacı bombayı patlattı: "Benden de selam söyle!.."
* Mehmet Ali Birand, Kanal D Ana Haber'i sunarken Mardin Midyat'ta kaçırılan rahiple ilgili son gelişmeleri duyuruyordu. Bir ara şöyle bir cümle kullandı: "Jandarma özel harekat birlikleri MADRİD'den Midyat'taki olay bölgesine hareket ettiler!.."
* FOX TV'deki Verkaç'ta hakemler ilk yarının değerlendirmesini yapacaklardı. Sunucu Bülent Ülgen, hakemleri anons ederken şöyle dedi: "Hepsi de birbirinden önemli hakemler, birbirinden önemli DÜ- DÜKLER!.."
Yüksel Aytuğ/ Sabah
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla