Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2008, 15:26   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aykırı Başkan Serdar Bilgili

Hepimizin aklında klasik bir başkan figürü vardır. 40'lı yaşları aşkın, magazin ve gece hayatından uzak, devamlı takım elbise giyen... Fakat her başkan alışık olduğumuz görüntüde değil... Hem görünüşleri hem davranışları hem de yaşam biçimleriyle aykırı başkanlar var futbol dünyamızda...
Ligtv.com.tr Editörü Ahmet Sivaslı'nın kaleminden futbol dünyasındaki aykırı başkanlar sizlerle buluşacak. 4 bölümden oluşan bu yazı dizisinin ilk konuğu ise Serdar Bilgili... Türkiye'de aykırı başkan kategorisine en uygun isim kuşkusuz Serdar Bilgili. Beşiktaş'ta başkanlık yaptığı dönemde farklı hobileri, magazin sayfalarında yer alan haberleri, farklı ve bir o kadar da şık giyim tarzıyla dikkatleri çeken Serdar Bilgili bu aralar Şubat ayında Beşiktaş'ta hizmete açmayı planladığı Sıraevler Projesi ile yoğun bir şekilde uğraşıyor. Ama aklı her zaman olduğu gibi Beşiktaş'ta...

37 YAŞINDA BAŞKAN KOLTUĞUNDA!
27 yaşındayken 1992 yılında Beşiktaş Kulübü'ne ayak basan Serdar Bilgili 37 yaşında Beşiktaş gibi köklü bir camianın başkanlık koltuğuna oturmayı başarmıştı. İlk aykırılık belki de bu şekilde başlıyordu. Yıllarca koltuklara hep yaşını başını almış iş adamları otururken genç bir isim, 2000 Mart ayında diğer aday Hasan Arat'a 100 oy fark atarak 37 yaşında koltuğa oturmanın onurunu yaşıyordu. Artık medya onunla daha yakından ilgileniyor, hem magazin hem de spor sayfalarında boy boy fotoğrafları çıkıyordu.

Click the image to open in full size.

GECELERİN ADAMI!
Bu fotoğraflar bir şekilde onun yaşam ve giyim tarzını da ön plana çıkarıyordu. Resmi toplantılara kravatsız ve bazen de spor kıyafetleriyle katılıyor; bu da gazetelere malzeme konusu oluyordu. Önemli konuların tartışıldığı toplantının hemen gecesinde ise onu hareketli ve eğlenceli saatler bekliyordu. İstanbul geceleri bir anlamda Beşiktaş Başkanı ile aydınlanıyordu. Sık sık değiştirdiği sevgilileri ile olan fotoğrafları, parmak arası terlik ve mayo şortuyla havuz sefaları, magazin dünyasına hareketli saatler yaşatıyor fakat Kahramnamaraşlı bir ailenin çocuğu olan Serdar Bilgili bunlara aldırış etmeden hayatını yaşamaya devam ediyor; her ne olursa olsun işlerini aksatmıyordu. En son şarkıcı Lerzan Mutlu ile olan beraberliği basına yansıyan Serdar Bilgili bir ara da göz altı torbalarını aldırarak dikkatleri üzerine çekiyordu. Serdar Bilgili'nin adı kimlerle anılmadı ki... Manken Gizem Özdilli,Tuğçe Kazaz,Seda Ertan,Ayşe Hatun Önal, Esin Maraşlıoğlu, Aslı Üstünkaya. Bunlar sadece birkaçı. Hatta Gizem Özdilli'nin "Serdar Bilgili aşkımıza da çocuğumuza da sahip çıkmadı" açıklamasını yapması da uzun süre gündemde yer almıştı. Son yılların en asil görünümlü playboyu olarak değerlendirilen Serdar Bilgili çocuğunun da olduğu eşi Ebru Hanım'dan da ayrılmıştı.

EHLİYETİNE EL KONDU!
İstanbul gecelerinin tanıdık siması Serdar Bilgili alkol aldığı bir gecenin sonunda arabasıyla trafiğe çıkıncı polislere yakalanmış ve ehliyetine el konulmuştu.

FOTOĞRAF TUTKUNU!

En büyük aşkının Beşiktaş ve fotoğrafçılık olduğunu söyleyen Serdar Bilgili 11 yaşından beri Click the image to open in full size.fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Onca işinin arasında sadece fotoğraf çekmek için yurt dışına kaçamaklar yapan Bilgili öğrenim gördüğü Robert Koleji'nde de Fotoğraf Kulübü başkanlığı yapmasının yanı sıra Amerika'da da fotoğrafçılık eğitimi aldı.
Amerika ve Türkiye'de çeşitli sergiler açan Serdar Bilgini'nin fotoğrafçılık tutkunu olduğunun herkes tarafından bilinmesi ise fiziki engelli 32 insanın fotoğraflarını çektiği 'Engellere Rağmen' adlı fotoğraf sergisiyle oldu. Bu sergiyle büyük yankı uyandıran Bilgili'nin fotoğraf konusundaki yeteneği de gözler önüne serildi.
TAE-BO USTASI!
Serdar Bilgili'nin sportmenliği de bilinen bir gerçek. Diğer başkanların aksine sağlığına ve dış görünüşüne çok önem veren ve bunun için gününün önemli bir saatini spora ayıran Bilgili boş zamanlarında tenis oynuyor ve tae-bo sporu yapıyor. Serdar Bilgili aynı zamanda eski bir voleybolcu...
HAKARETTEN DOLAYI İSTİFA ETTİ!
Süleyman Seba'dan sonra koltuğu devralan Bilgili'nin hem bekar olması hem de yaşam tarzının farklı olması zaman zaman tepki aldı.
Özel yaşantısına tepkilerin yanı sıra Fenerbahçe'nin 11 puan geriden gelip şampiyonluğu alması, transferdeki hatalar ve Çarşı'nın da kapalı tribünü elinden alınınca eleştiriler çığ gibi büyümüş Serdar Bilgili Şeref Tribünü'nde ailesine ve kendisine küfür edildiği gerekçesiyle başkanlık istifa etmişti.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla