Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 09:41   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Böyle de olmaz ki!

Click the image to open in full size.

Teknik heyetin fazladan izin verdiği Fransız yıldız, 5 gün rötarlı olarak İstanbul'a geldi. Kaptanlar, teknik heyete sordu: Cisse'nin ne ayrıcalığı var?



‘Savunma verecek’
Beşiktaş'ta Cisse sonunda İstanbul’a ayak bastı! Ligin ilk yarısı bittiğinde teknik heyetten fazladan 2 gün izin alan yıldız oyuncu kayıplara karışmıştı. Yeni yıla da ailesiyle birlikte ülkesinde giren tecrübeli futbolcu, dün İstanbul’a indi. Konu hakkında bir açıklama yapan menacer Sinan Engin, “Cisse’ye fazladan iki gün izin vermiştik. Ancak bu oyuncu rötar yaptı. Bugünkü idmana da katılmadı. Savunmaya göre, Cisse’ye ceza verip vermeyeceğimize karar vereceğiz” diye konuştu.
‘Sambacılar bile geldi’
Kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile konuyu görüştü, rahatsızlıklarını dile getirdi. İki yıldız oyuncunun, “Takım içindeki tek sorun Cisse. Bu durum büyük sıkıntı yarattı. 5 gündür aramızda yok. Bobo, Nobre ve Ricardinho, dünyanın diğer ucundan zamanında döndü. Takımda herkes zamanında çalışmalara başladı. Ancak Cisse ortada yok. Biz bunu arkadaşlarımıza açıklamakta güçlük çekiyoruz” diyerek dert yandıkları öğrenildi.
Cezayı öde, izni yap!
Üzülmez ve Toraman’ı dinleyen Ertuğrul Sağlam, Cisse’nin eşiyle sorunları olduğunu ve çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle fazladan izin yaptığını dile getirdi. Genç çalıştırıcı, Fransız futbolcudan savunma alacaklarını söyleyip herkesi tatmin edecek bir karar alacağını ifade etti. Koray Avcı’nın gidişinden sonra ön libero mevkiinde yalnız kalan Cisse, kesinlikle kadro dışı bırakılmayacak. Tecrübeli oyuncuya para cezası verilmesine de, ‘Paralı izin’ benzetmesi yapıldı.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline