Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 11:29   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Giray Bulak, Holosko'yu yorumladı

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Beşiktaş'a transferi olay olan eski öğrencisi Filip Holosko için ilginç cümleler kullandı...

Vestel'in hocası eski öğrencisi için, "Duygusal çocuk. Oynarsa başarılı olur, oynatılmazsa da çabuk küser. Tipik bir santrfor değil " dedi..

Giray Bulak, Tempo TV'de katıldığı Futbol Vizyon adlı programda Beşiktaş'a yaklaşık 12 milyon euroya mal olan Holosko'yu şöyle anlattı:

"Holosko tipik bir santrfor değil. 23 yaşında ve çok duygusal bir çocuk. Art niyet taşımaz. Beşiktaş maçında yaşadıklarımızda böyle bir şeydi. Sonra geldi özür diledi. Teknik kapasitesi yüksek değil. Dar alanda sıkıntı yaşar, geniş alanda daha iyi performans gösterir. Sağ kanadı sever. Liverpool'a gitmek üzereyken geçirdiği bir sakatlık nedeniyle bu şansını kullanamamış. Umarım Beşiktaş'ta başarılı olur. Oynarsa başarı gelir, eğer oynatılmazsa küser. Hatta onu kaybedebilirsiniz. Çünkü dedim ya çok duygusal biri."

KORAY VE BURAK!
Bulak, Vestel'e verilen Burak ve Koray için de "İki futbolcuyla da konuştum. Daha anlaşmış değiliz. Kolay değil küçük takımdan büyük takıma git, sonra tekrar geri dön. Ama bunun o kadar kötü bir şey olmadığını onlara anlatmaya çalışıyorum" ifadesini kullandı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla