Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2006, 20:38   #1
GODZILLA
 
GODZILLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up B Genç Takimimiz Türkiye şampiyonu!!!!

B Gençlerimiz Şampiyon
B Genç Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde kupa için Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşan Siyah Beyazlılarımız, rakibini 3-0 mağlup ederek, Türkiye Şampiyonu oldu. Beylerbeyi Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah Beyazlılarımız, Özgür Tınaz’ın attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da golle başlayan Takımımız, Serkan Çelik’in golüyle skoru 2-0 yaptı.
Maçın başından itibaren rakibine karşı büyük bir baskı uygulayan B Gençlerimiz, Koray Şanlı’nın attığı golle sahadan 3-0 galip ayrılarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Karşılaşma sonrasında internet sitemize açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Sinan Vardar, en başarılı altyapının Beşiktaşımız’da olduğunu belirterek, “Bu sezon A ve B Gençlerimiz’de Şampiyonluğa imza attık. Yıldızlar ve PAF Takımımız’da ise ikinci olduk. Kim ne derse desin Türkiye’nin en iyi altyapısı Beşiktaşımız’da. Beni en çok mutlu eden, Altyapımız’da çok yetenekli gençlerin olması. Altyapımız geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Benim için bir başka mutluluk ise Şampiyonluğun, yapımında emeğim olan Beylerbeyi Stadı’nda kutlanması” diye konuştu.
BEFAM Altyapı Koordinatörümüz Ufuk Pak ise yaptığı açıklamada Beşiktaş Özkaynak Düzeni’nin iyi yolda olduğunu belirterek, “Çok önemli işlere imza atıyoruz. Bizim asıl amacımız A Takımımız’a oyuncu yetiştirmek. Ancak bu Şampiyonluklar da başarımızın taçlandırılması adına bizleri sevindiriyor” dedi.

kaynak:bjk.com



HEYTTTTTTTTTTT BREEEEEEE KARTALLARRRRRRRRRRR HELAL OLSUN KARTALLARIM BENİMMMM HEPİNİZLE GURUR DUYOYORUZ ÇOCUKLAR HEPİNİZİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUMM.....
__________________
İLK ÇIĞLIĞIM,SON NEFESİM,TEK AŞKIM;BEŞİKTAŞIM!!!


ASLOLAN HAYATTIR,HAYATTA BEŞİKTAŞ...

İNÖNÜYE KARANLIK ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN
DIŞARIDA YAĞMURLAR YAĞDIĞI ZAMAN
TRİBÜNLERDE ÇARŞI COŞTUĞU ZAMAN
HAYDİ BASTIR KARAKARTALIM

GODZILLA Ofline