Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2008, 05:41   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şampiyonluk için senet bile veririm!

Geçen hafta bugün bu sütunlarda şunu yazdım. Beşiktaş yönetimi Holosko (Manisa) ve Yattara'yı (Trabzon) alırsa şampiyonluk için senet veririm! Şimdi... Gelinen tabloya bakalım:
A-Holosko alındı. Bu oyuncu futbol kariyeri ve karizması ile Beşiktaş'ın istediği hücum oyuncusu. Üstelik geleceği olan oyuncu. Satarsın, paranı kurtarırsın.
B-Ama Holosko-Bobo ikilisine cephanecilik yapacak oyuncuya ihtiyaç var. Bu isim de Yattara. Üstelik Yattara tribün şovuna dönük oyuncu. Bu da seyirci demek, forma satışı demek.
Şimdi. Bu transferin stratejisine bakalım:
A-Holosko'ya karşılık Koray AvcıBurak Yılmaz'ın takasta kullanılması çok yanlış bir stratejidir. Çünkü Koray Avcı çok yönlü (Libero ve ön libero da çok başarılıydı), Burak Yılmaz ise geleceği çok parlak oyuncudur. Takasta kullanılacaksa, Beşiktaş'a hiçbir katkısı olmayan Nobre ve Mehmet Yozgatlı verilmeliydi.
B-İbrahim Akın, Diatta ve Higuain'in, "uyum sağlayamıyorlar" diyerek gönderilmesi sorumluluktan kaçmaktır. Bu oyunculara şans verilmedi ki. (Bakınız; Tuncay Şanlı ilk 10 maçta çok başarısız olmasına rağmen ısrarla oynatıldı. Şimdi ise Şanlı takımını kurtarıyor. Dikkat!)
Sözün özü şudur; Başkan Demirören, "koltuğunu kurtarmak..." uğruna da olsa, Holosko'nun transferi doğru bir karardır. Çünkü şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş hücum futboluna zenginlik ve kalite getirdi. Ama bu yeterli değil. Yattara mutlaka alınmalı.

Kazım Kanat
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla