Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 10:40   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa çıldırmış!

Avrupa çıldırmış!
Click the image to open in full size.

Ara transfer sezonunda Avrupa'nın dev kulüpleri bombaları patlatmaya hazırlanıyor.
5.1.2008



Transfer sezonunun açılmasının ardından Avrupa’nın dev kulüpleri bombaları patlatmaya hazırlanıyor... Milan Ramos’un, Real Ronaldo’nun, Chelsea ise Berbatov’un peşinde.
Paralar havada uçuşacak
Ara transfer sezonun açılmasının ardından Avrupa’nın dev kulüpleri de kadrolarını güçlendirmek için ellerini ceplerine attılar. İtalyan ekibi Milan, uzun süredir peşinde koştuğu Real Madrid’in 21 yaşındaki defans oyuncusu Sergio Ramos için, Real’in kapısını çaldı. İspanyol takımının yönetimi, 2013’e kadar kontratı bulunan genç yıldızı Ramos’un sözleşmesindeki serbest kalma talebi olan 180 milyon Euro’yu, (390 milyon YTL) Milan’dan talep etti. Milan ise düşünmek için süre istedi.
Ronaldo da sıcak bakıyor
Real ise gözünü Manchester United’ın 22 yaşındaki yıldızı Cristiano Ronaldo’ya dikti. İngiliz basını, Madrid’in Ronaldo’yu kadrosuna katabilmek için 100 milyon Euro’luk (172 milyon YTL) dev teklifini Manchester’a sunduğunu iddia etti. Ronaldo’nun da İspanya’ya gitmeye sıcak baktığı bildirildi. Chelsea ise Tottenham’ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov’u kadrosuna katmak konusundaki ısrarını sürdürdü. 26 yaşındaki Berbatov için açıklanan rakam ise 50 milyon Euro (86 milyon YTL).
Kısa kısa
Nihat kadroda yok

İspanya’nın Villarreal Takımı’nda forma giyen Milli futbolcumuz Nihat Kahveci, bugün deplasmanda oynanacak olan Espanyol maçının kadrosuna alınmadı. Sağ ayak kaslarında küçük bir lif yırtılması bulunan Nihat’ın tedavisinin 10 gün süreceği açıklandı.
‘Chelsea’de kalacağım’
Chelsea’nin ünlü orta saha oyuncusu Frank Lampard, kariyerinin sonuna kadar Londra ekibinde kalmak istediğini söyledi. Ada basınına konuşan 29 yaşındaki Lampard, “Lampard olmamı sağlayan Chelsea’de olmaktan dolayı çok mutluyum. 35 yaşına kadar futbol oynayabilirim” dedi.
Aday Jose Mourinho
Alman ekibi Bayern Münih’in, teknik direktörü Ottmar Hitzfeld’le sezon sonu yollarını ayırmasının kesinleşmesinin ardından, Jose Mourinho’nun ismi gündeme geldi. Kulübün Onursal Başkanı Franz Beckenbauer, “Mourinho’yu çok beğeniyorum. Bizim için ideal bir hoca” diye konuştu.
Beckham, Arsenal’da!
LA Galaxy’nın formasını giyen David Beckham, Amerika’da sezonun bitmesinin ardından formunu İngiliz ekibi Arsenal’da koruyor. İngiltere Milli Takımı’nın hazırlık maçları için form tutan Beckham, dün Arsenal’la ilk antrenmanına çıktı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla