Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 10:49   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Amauri, başka bahara !

Click the image to open in full size.
Amauri, başka bahara !
Palermolu Amauri, bu sezonu takımında geçireceğini, açıkladı.
4 Ocak 2008 13:21
Serie A'da devre arası transfer gündeminin ilk sıralarında yerelan Palermolu Carvalho Amauri, bu sezonu takımında geçireceğini, transferi ise yaz aylarında düşüneceğini açıkladı.

Milan'ın transfer listesinde olduğu ve bonservis bedeli 22 milyon Avro olarak açıklanan Amauri, İtalya'da yayınlanan La Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Milan ve Juventus gibi kulüpler tarafından istenmek onur verici. Sezon sonuna kadar takımda kalmak istiyorum. Burada takım arkadaşlarım Fabrizio Miccoli ve Edison Cavani’yle çok iyi anlaşıyorum. İkisi de bana çok yardımcı oluyor" dedi.

İtalya milli takım forması nı da giymek istediğini ekleyen Amauri, "Donadoni’nin beni izlediğini ve Dünya Kupası kadrosu için düşündüğünü biliyorum. Şu anda pasaport konusunda kesin bir gelişme yok. Zamanla hallolacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

İtalyan vatandaşlığına geçmek için başvuru yapan Brezilyalı Amauri, bugüne kadar doğduğu ülkenin milli takımında hiç forma giymediği için, çift pasaport sahibi olduktan sonra, İtalya milli takımında yeralabilecek.

27 yaşındaki golcü futbolcu; Napoli, Chievo ve Piacenza takımlarında forma giydikten sonra 2006-2007 sezonu başında Palermo'ya transfer olmuştu. Bu sezon ligde ve Avrupa'da şu âna kadar 14 karşılaşmada oynayan Amauri, bu maçlar 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Yetenekli santrafor, geçtiğimiz sezon boyunca 8 gole imza atmıştı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla