Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 15:26   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Sezonu ilk dörtte bitiririz'

Click the image to open in full size.
'Sezonu ilk dörtte bitiririz'
Milan Teknik Direktör Ancelotti, ikinci yarıda durumlarını düzelteceklerini öne sürdü
5 Ocak 2008 11:32
Serie A'da 3 maç eksiğiyle 12. sırada bulunan Milan'dan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, sezonun ikinci yarısında durumlarını düzelteceklerini öne sürdü.

Lider Inter'le arasında 25 puan fark bulunan Milan'ın hedefi, sezonu ilk dörtte tamamlayarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantiye almak olacak.

Milan'ın durumuna ilişkin bir açıklamada bulunan Ancelotti, "Eğer transfer dönemi sonunda da bugünkü kadromu koruyor olursam, ligi yüzde 99 ihtimalle ilk dörtte bitiririz. 2007’de çok güzel günler geçirdik. 2008’de ise ligde daha çok maç kazanmak, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal karşısında iyi oynamak ve tur atlamak istiyoruz" dedi.

2006-2007 sezonu ortasında da Milan hakkında benzer yorumlar yapıldığına dikkat çeken Ancelotti, "Geçen yıl Malta’daki kamp dönemi sırasında Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek bir yerde ligi bitireceğimizi söylemiştim; ama kimse bana inanmamıştı. Eğer bu sene de Arsenal’i eleyebilirsek, unvanımızı koruyabiliriz" diye konuştu.

Ara transfer döneminde herhangi bir oyuncuyla ilgilenmediklerini vurgulayan Ancelotti, sakatlığı süren Ronaldo'nun da birkaç hafta içinde Milano'ya döneceğini ve kesinlikle takımda kalacağını yineledi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla