Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 17:15   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sıra Ankaraspor'da!

Click the image to open in full size.Sıra Ankaraspor'da!
Beşiktaşımız Fortis Türkiye Kupası'nda DİSKİ'yi rahat geçti, gözünü Ankaraspor'a dikti!

Beşiktaşımız, Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu ikinci maçında Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Diyarbakır BŞB DİSKİ'nin konuğu oldu ve karşılaşmadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın tamamında rakibinden üstün bir oyun sergileyen Beşiktaşımız, 17. dakikada Cisse, 52. dakikada Nobre, 72. dakikada Higuain ve 85. dakikada Aydın'dan geldi. Bu sonucun ardından grupta ilk puanlarını alan Beşiktaşımız, 3 gün sonra oynayacağı Ankaraspor maçı öncesinde de moral kazanmış oldu.

SAĞOL TAYFUN
Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaşımız iyi başladı. Maçın başlangıcından itibaren rakip kaleye yüklenmeye başlayan Kara Kartalımız, ilk 10 dakikalık periyotta etkili pozisyonlar yakaladı. Özellikle 5. dakikada Nobre'nin kaleciyle karşı karşıya kalıp atamadığı gol, ahlar vahlar arasında kaçtı. 17. dakikada ise şans bizim yanımızdaydı. Orta saha oyuncumuz Edouard Cisse'nin 20 metreden rakip kaleye gönderdiği pozisyon kaleci Tayfun'un büyük hatasıyla ağlara gitti. Bu golle 1-0 öne geçtik. Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık periyodu tamamlandığında Beşiktaşımız'ın 1 golü vardı ama çok net kaçırdığı 4-5 pozisyonu da vardı. Kalan dakikalarda rakibimize karşı kurduğumuz büyük üstünlük ile sahada etkili olan taraf bizdik. Savunmamızda da özellikle Baki'nin hatasız oyunuyla açık vermedik. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru Nobre'nin bir vuruşu da direkten döndü. Beşiktaşımız ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
HOLOSKO GİRDİ TAKIM PATLADI!
Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaşımız'da yeni transferimiz Holosko oyuna girdi, bu isim şüphesiz ki hücuma hareketlilik katacaktı, öyle de oldu! Karşılaşmanın 53. dakikasında Holosko'nun sol taraftan ortasında Nobre'nin kafa vuruşu ağlara gitti ve Beşiktaşımız skoru 2-0'a getirdi. Holosko'nun ilk maçında böyle istekli oynaması ve asist yapması takımımız adına sevindirici oldu. Beşiktaşımız ikinci golün de gelmesi ve oyundaki rahatlığı nedeniyle ilerleyen dakikalarda yavaş yavaş tempoyu düşürdü. Ama Holosko'nun durmaya niyeti yoktu! 72. dakikada Holosko'nun topuk pasıyla ceza sahasına giren Higuain, kaleci Tayfun'un yine büyük ikramıyla üçüncü golü attı. Karşılaşmanın son 10 dakikalık periyoduna girilirken kaleye bizim 19, rakibimizin ise tamamı isabetsiz 8 şutunun olması herşeyi açıklıyordu. Bu dakikalarda Holosko ile rakip kalede bir takım tehlikeler daha yarattık ancak beklediğimiz gol Holosko'dan değil, Aydın'dan geldi. 85. dakikada Higuain'in ara pasında topla buluşan Aydın, şık bir gol atarak takımımızı 4-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol gelmeyince Beşiktaşımız bu karşılaşmadan 4-0'lık galibiyet ile ayrıldı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
5. dakikada savunmanın arkasında topla buluşan Nobre, kaleci Tayfun'u da geçtikten sonra topu kaleye gönderdi. Ancak defans oyuncuları son anda gole izin vermedi.
11. dakikada topla ceza alanına giren Nobre'nin ters şutunu kaleci Tayfun güçlükle iki hamlede önledi.
17. dakikada ceza sahasının ön çizgisi önünde topla buluşan Cisse'nin vuruşunda, kalecinin eline çarpan top ağlarla buluştu: 0-1
44. dakikada caza alanı içerisindeki Azat'ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
45. dakikada, Tello'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü. Savunma dönen topu uzaklaştırdı.

Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla