Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 18:08   #1
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldız Avında Milano Derbisi!

Dimitiar Berbatov, Ocak ayının en büyük transfer haberi olmaya devam ediyor. İngiltere'de forma giyen Bulgar yıldız için 30 milyon poundun üzerinde ücretler telafuz ediliyor. Chelsea'nin ardından Milano ekipleri de yıldız isim için harekete geçti ve temsilcilerini White Hart Lane'e yolladı.

Premier League'in en değerli oyuncusu olmaya aday isim Tottenhamlı Dimitiar Berbatov için Serie A devleri devrede!
San Siro'nun iki devi Milan ve Inter Bulgar golcüyü renklerine bağlamak için harekete geçti ve temsilcilerini White Hart Lane'e yolladı.
Transfer piyasasının en hareketli ve değerli ismi için Avrupa'nın dört bir yanındaki paralı kulüpler hazır bekliyor. Heran transferinin gerçekleşmesi beklenen Barbatov için konuşan menajeri Emil Dantchev BBC'ye yaptığı açıklamada, "Dimitar potansiyelini tam olarak gösterebileceği daha büyük bir takıma gitmek için hazır" dedi.
İtalyan medyasının önde gelen kurumlarından Tuttospor'un haberine göre, Milan ve Inter de Bulgar golcüyü renklerine bağlamak için White Hart Lane'e temsilcileri yolladı ve Berbatov'un İtalya'daki temsilciliğini yapan Roberto De Fanti ile görüşmeler başladı.
Spurs ise değerli oyuncusunu kaybetmek istemiyor ya da en azından Bulgar yıldızından oldukça fazla para kazanmak istiyor. İngiliz medyasına göre Berbatov en azından 30 milyon poundluk bir etiketle transfer olacak.
Bir dönem Bayer Leverkusen'da oynayan ve Bundesliga'da yıldızlaşan Berbatov Almanya'da lig ve kupa maçlarında 90 gol kaydetti. İngiltere'de ise şu ana kadar 17 golü bulmuş durumda.

Milan'ın Berbatov için daha istekli olduğu ifade edilirken, Ancelotti'nin gerektiğinde Pippo Inzaghi ve sakatlıklardan bunalan Ronaldo'yu dinlendirmek istediği ve Brezilyalı'nın da olası transferi durumunda Berbatov gibi bir isme çok ihtiyacı olduğu kaydedildi.

Inter ise daha çok golcü kuvvete sahip. Her ne kadar sorunlu yıldız Adriano uzun süren rehabilitasyon tedavilerinin ardından Brezilya'da kalarak Sao Paolo'ya 6 aylığına kiralanmış olsada takıma geri dönecek. Bu arada Crespo'nun da devam eden sakatlıkları Inter'i de Berbatov için ciddi bir şekilde yarışa dahil ediyor.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla