Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2008, 21:28   #1
burock fun
pıηćıя
 
burock fun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fener Kupada Buz kesti...

FenerbahÇe Kayseride kayesrisporLa qoLsüz berabere kaLdı....
-15 derece
Fortis Türkiye Kupası C Grubu’nda yapılan Kayserispor-Fenerbahçe maçını eksi 15 derecede oynanan karşılaşmayı izlemek için 5 bin Kayserispor, 100 kadar da Fenerbahçe taraftarı stada geldi. Saha zeminin daha önce özel branda ile korunduğu için kar yağışından etkilenmediği statta seyirciler soğuk hava nedeniyle maçı ayakta izledi. Maçın oynandığı saatlerde eksi 15 dereceyi bulan soğuk hava nedeniylez futbolcuların maç öncesi ısınmaları daha uzun sürdü.

Teröre tepki, Onay'a saygı
Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıyı kınamak üzere Kayserisporlu futbolcular karşılaşmaya siyah renkli çorapla, Fenerbahçeli futbolcular da "Diyarbakır’daki terörü lanetliyoruz" yazılı pankartla sahaya çıktı. Karşılaşma öncesinde her iki takım futbolcuları yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak hayata gözlerini yuman futbol adamı Gündüz Tekin Onay ve Diyarbakır’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşu esnasında tribünlerden terör örgütünü kınayan tezahürat yapıldı.

Stat: Kayseri Atatürk
Hakemler: Bünyamin Gezer, Erhan Sönmez, Neşet Merdin
Kayserispor: Hasan, Ali Turan, Ragıp, Gökhan, Toledo, Cangele, Saıdou, Aydın, Koray, Mehmet Topuz, Mehmet Eren
Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivıd, Aurelio, Selçuk, Uğur, Ali Bilgin, Semih
__________________
AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ...

~

burock fun Ofline   Alıntı ile Cevapla