Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 12:40   #1
aLi rıZa
besiktaş jk
 
aLi rıZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldızlara yunan işkencesi

Selanik’te düzenlenen uluslararası turnuvaya davet edilen Beşiktaş Yıldız Futbol Takımı’na, doğru dürüst ısıtması olmayan ve içinde tuvaleti, yemekhanesi bulunmayan bir konaklama tesisi verildi. Siyah beyazlılar da protesto ederek turnuvadan çekildi.

BEŞİKTAŞ’ınyıldız futbol takımı, uluslararası bir turnuva için gittiği Yunanistan’ın Selanik kentinde, tuvaleti ve yemekhanesi bulunmayan bir tesiste konaklamaya zorlanınca, apar topar İstanbul’a döndü.

Türkiye şampiyonu olan
Beşiktaş Yıldız Futbol Takımı, Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından Selanik kentinde düzenlenen özel bir turnuvaya davet edildi. Yunan yetkililer, siyah beyazlılar ile birlikte davet ettikleri Romanya, Karadağ ve Sırbistan takımlarına, konaklamaları için, uzun süredir kullanılmayan, doğru dürüst ısıtması olmayan, hatta tuvalet ve yemekhanesi bile bulunmayan bir tesis verdi. Beşiktaş kafilesinin başkanlığını yapan kulüp özkaynak düzeni sorumlusu Yemen Ekşioğlu ile diğer konuk takımların yetkilileri,organizasyon komitesine başvurarak, kendilerine verilen tesislerin sağlıksız olduğunu anlatıp, konaklama için başka bir tesisin verilmesini istedi. Ancak Yunan yetkililer olumsuz yanıt verince Beşiktaş ve diğer konuk kafileler, önceki gün apar topar Selanik’ten ayrıldı.

Diğer konuklar da gitti

Beşiktaş Kulübü Futbol Özkaynak Düzeni Sorumlusu Yemek Ekşioğlu, konu ile ilgili olarak, "Bize verdikleri tesiste tuvalet ve yemekhane yoktu. Dışarıdan getirilen yemekler de son derece sağlıksızdı. Sırbistan, Romanya ve Karadağ kafilelerinin başkanları ile ortaklaşa karar alarak turnuvadan çekildik. Selanik Başkonsolosumuz ve Gümülcine’deki Türkler başımıza gelen olayı duyunca bize kucak açtılar, ağırladılar. Bu seyahatte bizi sevindiren tek şey Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evi ziyaret etmemiz oldu" diye konuştu. İsmail ER
aLi rıZa Ofline   Alıntı ile Cevapla