Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 09:09   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Herkes onu istiyor

Click the image to open in full size.

St.Etienne ve Marsilya'nın Bobo ısrarı bitmek bilmiyor... Kartal'ın kapısını bir kez daha çalan Fransızlar, 7.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.



Sözleşme yenilemişti
Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Beşiktaş’ın yıldızı Bobo’nun taliplisi çok... Brezilyalı golcü için sezon başında defalarca teklifte bulunan St.Etienne kulübü, önerisini yineledi. Fransız ekibinin, Bobo için 7.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. Bilindiği gibi Beşiktaş, Bobo’nun aklını karıştırdığı için St.Etienne’i FIFA’ya şikayet etmiş ve golcü oyuncu da Kartal’la sözleşme yenilemişti.
Gerets’in de gözü onda
ST.Etienne'in yanı sıra Galatasaray’ın eski hocası Eric Gerets’in çalıştırdığı Marsilya’nın da Bobo için nabız yokladığı belirtildi. Teklifler aldığını doğrulayan Bobo, “Bu konuları konuşmak için doğru bir zaman değil... Tek düşüncem bu sezon Beşiktaş’ta çifte şampiyonluk yaşamak. Transfer gibi konular benim dışımda gelişen olaylar. Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı çok seviyorum. Burada huzurluyum. Ancak doğru zamanda ayrılırım” ifadesini kullandı.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla