Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2008, 20:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gourcuff hala iddialı

Click the image to open in full size.
Gourcuff hala iddialı
Milan’ın genç oyuncusu Gourcuff , kendisini kanıtlamak için herşeyi yapacağını söyledi.
8 Ocak 2008 16:52
Milan’ın genç orta saha oyuncusu Yoann Gourcuff takımdan ayrılmak istemediğini, kendisini kanıtlamak için herşeyi yapacağını söyledi.

Önceki sezon Rennes takımından Milan'a transfer olan Fransız yıldız adayı Yoann Gourcuff, bugüne dek kendisinden bekleneni verememiş olmasına üzülmediğini, amacının, futbolunu geliştirerek İtalyan devinde kalıcı olmak olduğunu söyledi.

21 yaşındaki orta saha oyuncusu, "İkinci yarı kısa süreli aralıkla birçok maç yapıyor olacağız. Belki de şans bulamayan bazı oyuncular bu sürede forma bulabilirler. Hocamız yedeklere yüzünü çevirdiğinde biz hazır olduğumuzu ona göstermeliyiz. Onun güvenini kazanmanın tek yolu bu" diye konuştu.

Son haftalarda Milan'dan ayrılacağı yönündeki söylentilerin artmasına anlam veremediğini ifade eden Gourcuff, "Burada sürekli kendimi geliştirip, as oyunculardan biri olma yolunda ilerlemek istiyorum. Bu kulüpte Şampiyonlar Ligi maçları oynuyorsunuz. Küçük kulüplerde böyle bir şey yok. Milan’da oynamak daha zor. Her zaman kazanmak mecburiyetindesiniz. Bunun için de iyi oynamak zorundasınız. Milan kendimi geliştirmemde ve tecrübe kazanmamda çok etkili oldu" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla