Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 16:21   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sarıyer 3-Bursa 2

Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u konuk eden TFF 2. Lig ekibi Sarıyer sürpriz bir galibiyet aldı. Martılar, Ertan'ın yıldızlaştığı maçta güçlü rakibini 3-2 yenerken, iki ekip de 90 dakikayı 10 kişi tamamladı.
Çayırbaşı Stadı'nda oynanan maçın ilk golü ev sahibi ekibin genç golcüsü Ertan'dan geldi. 20 yaşındaki futbolcu, 29. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak 37. dakikada Yeşil beyazlıların kazandığı penaltıda topun başına geçen Pancu, skora dengeyi getiren isim oldu. İlk yarının skorunu 44. dakikada defansın arkasına sarkan ilk golün sahibi Ertan 2-1 olarak belirledi.

İkinci devre Tum mücadeleye bir kez daha beraberlik getirse de Eyüp'ün 71. dakikadaki kafa vuruşu maçın skorunu 3-2 olarak belirledi. Maçta Bursa'dan Tum ve Sarıyer'den Birand kırmızı kart gördü. Sarıyer, böylece gruptaki ilk galibiyetini alarak 3 puana yükselirken, Bursa 1 puanda kaldı.


SARIYER: 3 - BURSASPOR: 2


STAT: Çayırbaşı
HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Serhan Malkoç, Hüseyin Fidan


SARIYER: Etem, Hicabi, Birand, Mustafa, Tayfun, Zeki (Dk. 90 Salim), İlker, Özgür (Dk. 70 Gökhan), Eyüp, Musax, Ertan (Dk. 81 Niyazi)
BURSASPOR: Yavuz, Serkan, Ömer Erdoğan, Egemen, Koray, Bekir (Dk. 87 İsmail Özgür Göktaş), Sumulikoski (Dk. 46 Sercan), Mustafa, Volkan, Pancu (Dk. 59 Zuniga), Tum


GOLLER: Dk. 26 ve 43 Ertan, Dk. 70 Eyüp (Sarıyer), Dk. 36 Pancu (Penaltıdan), Dk. 60 Tum (Bursaspor)
SARI KARTLAR: Dk. 6 Tum, Dk. 29 Pancu (Bursaspor), Dk. 32 İlker, Dk. 35 Zeki, Dk. 63 Birand (Sarıyer)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 78 Tum (Bursaspor), Dk. 79 Birand (Sarıyer)


İLK YARIDAN DAKİKALAR
6. dakikada Volkan'ın sol çaprazdan şutunda, kaleci Etem son anda topu köşeden kornere çeldi.
26. dakikada Musa, sağ çaprazdan rakiplerini geçtikten sonra ceza alanı içine girdi. Bu oyuncu son çizgide topu altıpastaki Ertan'a bıraktı. Ertan, rakiplerinin müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
31. dakikada Volkan'ın sol çaprazdan şutunda, kaleciyi geçen top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
32. dakikada Ertan'ın orta şut karışımı vuruşunda, kaleci Yavuz topa müdahale etmezken, yan direğe çarpan meşin yuvarlak oyun alanına döndü. Savunma daha sonra topu kontrol etti.
35. dakikada topla ceza alanına giren Bekir, Birand tarafından düşürülünce hakem Özgüç Türkalp, penaltı noktasını gösterdi. 36. dakikada penaltı atışını kullanan Pancu, topu filelere göndererek eşitliği sağladı: 1-1
43. dakikada Birand'ın uzun pasında Ömer'den topu kurtaran Ertan, meşin yuvarlakla ceza alanına girdi. Ertan, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu bir kez daha filelere gönderdi: 2-1


İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
60. dakikada Bekir'in uzun pasında ceza alanı içinde topla buluşan Tum'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti ve Bursaspor bir kez daha beraberliği sağladı: 2-2
70. dakikada Tayfun'un kullandığı serbest vuruşta altıpasın önünde topla buluşan Eyüp'ün kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gidince Sarıyer yeniden öne geçti: 3-2
72. dakikada Volkan'ın sağ çaprazdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Tum'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
90. dakikada savunmadan seken topla ceza alanında buluşan Volkan'ın vuruşunda, top yandan auta çıktı.
Karşılaşmayı Sarıyer 3-2 kazanarak, gruptaki 3. maçında ilk puanlarını alırken, Bursaspor ise 2. maç sonucu 1 puanda kaldı.

bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla