Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 22:32   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Frey ile Mutu, burada çok mutlu'

Click the image to open in full size. 'Frey ile Mutu, burada çok mutlu'
Fiorentina yöneticilieri, Adrian Mutu ile Sebastian Frey’i satmayacaklarını açıkladılar.
9 Ocak 2008 16:26
Fiorentina yöneticilieri, Adrian Mutu ile Sebastian Frey’i satmayacaklarını açıkladılar.

Fiorentina'da gösterdikleri performanslarıyla büyük kulüplerin dikkatini çeken Frey ve Mutu (fotoğrafta), her gün yeni bir transfer dedikodusuyla gündemde kendilerine yer buluyorlar. Ancak Fiorentina Kulüp Direktörü Pantaleo Corvino, bu transfer haberlerinin tamamını yalanlayarak, oyuncularını göndermeyeceklerini açıkladı.


Bir basın toplantısı düzenleyerek konuya ilişkin görüşlerini dile getiren Corvino, "Biz bu oyuncularla uzun soluklu anlaşmalar yaptık. Böyle yapmamızın sebebiyse iki oyuncuya da olan inancımızdı. Şimdi de zamanında yaptığımız bu anlaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ayrıca, bu iki yeteneği daha uzun yıllar Fiorentina formasıyla görebilecek olmaktan dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu.

Büyük kulüplerin Frey ve Mutu'yu transfer etmek istediği hatırlatılan Corvino, bu konuyu şu sözlerle değerlendirdi:

"Biz de pek çok kulübün önemli oyuncularını transfer etmek istiyoruz. Her denememizde de reddediliyoruz. Herkes bu tür girişimlerde bulunacaktır. Bizim oyuncularımızı isteyenler olup olmadığını bilmiyorum. Şunu biliyorum ki transfer , herkesin en iyiyi kapmak istediği zor bir oyun halini aldı."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla