Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 23:20   #1
ishakbjk
 
ishakbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon5 Abramovic Fena Yakalandı ...

ABRAMOVİC FENA YAKALANDI...


İngiltere'nin önde gelen futbol kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic, Karayipler'deki tatilinde genç sevgilisinin kalçasına "aşk ısırığı" kondururken paparazzilerin objektiflerine yakalandı.

Geçen yıl eski eşine yüklü bir tazminat vererek boşanan Abramovic, Karayipler'in gözde adası St.Barts açıklarında demirlediği Ecstasea adlı lüks yatında denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Uğruna eşinden boşandığı Daria Zhukova ile başbaşa tatil yapan Abramovic, sevgilisiyle bir süre yüzdü. Daha sonra Zhukova lüks yatın merdivenlerini tırmanırken de hafifçe kalçasını ısırdı.
Bir süre sonra paparazzileri fark eden ikili durumdan rahatsız olmadan gülümseyerek objektiflere poz verdi.

BOŞANMAK İÇİN 1 MİLYON STERLİN VERDİ

Roman Abramoviç 1007 yılının mart ayında 15 yıllık eşi İrina’dan boşandı. İşadamının eski eşine ne kadar tazminat verdeceği uzun süre tartışıldı. Sonunda Abramoviç, çocuklarının annesi İrina'ya 1 Milyon Sterlin tazminat verdiğini açıkladı.

Chuktoka’nın Anadyr kentindeki mahkemede görülen boşanma davasının hakimi Alexander Talaev, "çiftin dostane bir şekilde ayrıldığını ve Abromoviç’in ikinci eşi İrina’nın 1 milyar sterlin tazminat aldığını" belirtti.

Çiftin beş çocuğunun ise anneleri ile birlikte yaşamasına karar verildiği, ünlü milyarderin çocukların okul masrafı için bir fon kuracağı belirtildi.

İşte Abramovic'in yakalandığı an...


Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
ishakbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla