Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2008, 17:27   #1
luca3
Banned
 
luca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 ceyhun kadro dışı

Ceyhun Eriş şokta!..

Trabzonspor'da dün gece yarısı yapılan operasyon Ceyhun ve Celaleddin'i şok etti. Bordo-mavili takım ile yolları ayrılan Ceyhun, beklemedikleri bir durum ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "İnşallah Trabzonspor bundan sonra başarılı olur da bütün faturaları bize keserler" dedi. Takımdan yolları ayrılan diğer oyuncu Celaleddin ise Sivasspor maçında önce böyle bir karar alınması kendisini şok ettiğini ifade ederek, madem böyle bir şey düşünülüyordu. Bunu Fenerbahçe maçından sonra yapmaları gerektiğini söyledi.
Fortis Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olmasından sonra Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Sivaspor maçı için Sivas'a geçen Trabzonspor'da dün gece yarısı yapılan bir operasyonla takımla yolları ayrılan Ceyhun Eriş ve Celaleddin Koçak, haklarında takımdan ayrılmaları için verilen karar sonrası şok oldular.
Trabzonspor ile yolları ayrılan Ceyhun Eriş, böyle bir karar beklemediklerini belirterek, "Hayırlısı ne ise o olur inşallah, böyle bir karar beklemiyorduk. Dün gece yarısı böyle bir şey gerçekleşti. Bundan sonra inşallah Trabzonspor başarılı olur da, bütün faturaları bize keserler. Söylenecek pek fazla bir şey yok. Bundan sonra zaman ne olacağını gösterecek" açıklamasında bulundu.

Bordo-mavili takımla yolları ayrılan diğer oyuncu Celaleddin Koçak ise, zorlu Sivasspor maçından iki gün önce alınan böyle bir kararın kendisini şok ettiğinri belirterek, "Madem böyle bir düşünce vardı. Bunu Fenerbahçe maçında sonra yapmaları gerekirdi. Takımda çıbanbaşlığı ve huzursuzluğu yapan bizmişiz. İnşallah bundan sonra hayırlısı olur. Beklemediğim bir şeydi. Benim için şok bir karar oldu" diye konuştu.Celaleddin kendisine gelen tekliflerin olduğunu belirterek, "Bundan sonra ne olacağını zaman gösterecek. Gelen bir iki teklif var. Duruma göre onları değerlendireceğim" şeklinde konuştu.

Trabzonspor ile yolları ayrılan Celaleddin Koçak, 2004-2005 sezonunda sözleşme imzalamış ve bordo-mavili kulüp ile 31 Mayıs 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Trabzonspor ile geçtiğimiz sezonun devre arasında sözleşme imzalayan Ceyhun'un ise 31 Mayıs 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Ceyhun ve Celaleddin bu sabah takımın kampından ayrılarak öğlen saatlerinde Sivas'dan, İstanbul'a geçecekleri belirtildi.
__________________
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene!!!
luca3 Ofline   Alıntı ile Cevapla