Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2008, 20:08   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çanlar Benitez için 1-1

Çanlar Benitez için
çalıyor: 1-1


İngiltere Premier Ligi'nde 22. hafta mücadelesinde Middlesbrough, sahasında Liverpool'la 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golünü 26. dakikada Boateng ataken, Liverpool'un tek sayısı 71. dakikada İspanyol yıldız Fernando Torres'ten geldi.
Geçirdiği sıkıntılı günler nedeniyle Riverside'a mutlka 3 puan parolasıyla çıkan Benitez'in yönetimindeki Liverpool uzun süre yenik götürdüğü karşılaşmada beraberliği altın çocuğu Fernando Torres'le kurtardı ve 1 puana razı oldu. Tuncay Şanlı'nın 90 dakika forma giydiği mücadele perdeyi açan gol 26. dakikada Boateng'ten geldi. İlk yarıyı da bu skorla önde tamamlayan ev sahibi takım ikinci yarı oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Liverpool baskısı 71. dakikada sonuç verdi ve Torres ceza alanı dışından attığı harika golle takımına eşitliği getirdi. Bu dakikadan sonra da baskısını sürdüren konuk ekip 2. golü bulamayınca 1 puana razı oldu.
Aldığı başarısız sonuçlar ve oynattığı sıkıcı futbolla sürekli eleştirilen Rafael Benitez için bu maçın ardından çanlar iyiden iyiye çalmaya başladı. Israrla takımın başında kalacağını vurgulayan İspanyol hocaya tepkiler bu maçın ardından daha artacak gibi...
Liverpool bu beraberlikle puanını 39'a çıkardı ve 1 maç eksiğiyle lider Arsenal'in 12 puan gerisine düştü. Liverpool, Premier Lig'de oynadığı Manchester City (0-0), Wigan (1-1) ve Carling Cup'ta 2. lig ekibi Luton Town'la (1-1) berabere kalmasından sonra bugün de Middlesbrough ile berabere kalarak son oynadığı 4 maçtan beraberlikle ayrılmış oldu.
Premier Lig'de bugün oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle;
Arsenal 1-1 Birmingham City
Aston Villa 3-1 Reading
Chelsea 2-0 Tottenham
Derby County 0-1 Wigan
Everton 1-0 Manchester City
West Ham 2-1 Fulham
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla