Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2008, 20:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hollanda'da Alves savaşı

Click the image to open in full size.
Hollanda'da Alves savaşı
Hollanda'da Afonso Alves'in transferi arap saçına döndü.
12 Ocak 2008 14:38
Hollanda'da Afonso Alves'in transferi arap saçına döndü. AZ Alkmaar "Afonso Alves ile her konuda anlaştık, imzalar atıldı" açıklamalarının ardından karşı atağa geçen Brezilyalı futbolcunun kulübü Heerenveen "Hayır, açıklamalar asılsızdır. Afonso Alves bizim futbolcumuzdur" derken her iki kulüp arasında sözlü restleşmeler başladı.

Konu hakkında Hollanda Futbol Federasyonu'na yazılı başvuru yapan AZ Alkmaar, yetkililerden konu hakkında kısa zaman içerinde karar alınmasını istedi. Hollanda Futbol Federasyonu'nun aleyhte alacağı karar sonrasında FIFA'ya gideceğini açıklayan AZ Alkmaar, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada "Afonso Alves, bizim futbolcumuzdur. Kendisi ile 30 Aralık tarihinde kulüp binamızda yaptığımız transfer görüşmesinde anlaşma sağladık. Kendisi ve kulübü Heerenveen transfer mukavelesine imza atmışlardır" diyerek yazılı olarak bütün belgelerin ellerinde olduğunu iddia ettiler.

Bu açıklamanın ardından harekete geçen Heerenveen kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Evet, 30 Aralık tarihinde bir anlaşma sağlanmıştır. Fakat AZ Alkmaar'a transferin gerçekleşmesi için kendilerine tanıdığımız 5 Ocak tarihine kadar yapılması gerekenleri yerine getirmemiştir. Ayrıca Afonso Alves, AZ Alkmaar'da oynamak istemiyor. AZ Alkmaar, önce Afonso Alves'i ikna etmelidir" diyerek Futbol federasyonundan çıkacak sonucu merak ettiklerini belirterek, konu hakkında haklı olduklarını iddia ettiler.

Hollanda Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki hafta içerisinde bir karar alması bekleniliyor. AZ Alkmaar, Afonso Alves için Heerenveen Kulübü'ne 18 Milyon Euro önermişti.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla