Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2008, 13:19   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Unhappy Ercan Taner Lig TV'den Ntv'ye Geçti!

LİG TV Genel Müdürü Şansal Büyüka Ercan Taner'in NTV Spor'a gidişi ile ilgili bir açıklama yaptı.
"Ercan Taner kendisi gitti"
Büyüka, "Lig TV spikeri Ercan Taner 'in NTV'ye gidişinde "Şansal Büyüka'nın izin verdiği" şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor"

Şansal Büyüka açıklamasında şunları söyledi:

Olayın gerçek şekli şöyle: "Ercan Taner 11 Ocak Cuma günü saat 16.30 sıralarında beni aradı. "Abi, seni öpüyorum. Sana teşekkür ediyorum.Seninle, servisteki arkadışlarımla en ufak bir ihtilafım yok. Ama ben bir karar verdim. Gidiyorum. Hakkını helal et, zaten vedalaşmaya geleceğim" dedi.
Ercan "NTV'ye mi gidiyorsun?" diye sordum , "Evet abi, anlaştım" dedi. Ben de kendisine başarılar diledim.
Ercan Taner ile yaptığım bu telefon konuşmasından yaklaşık 3-4 saat sonra NTV Spor Müdürü Fuat Akdağ aradı. "Abi" dedi, "Sen yetiştiriyorsun, biz alıyoruz. İnşallah bize kızmıyorsundur. Sevgili Fuat'a da "Ercan'ı ben yetiştirmedim. TRT'den yetişen değerli bir spikerdir. Hayırlı olsun" dedim.
Naklen yayınlanacak maçların başlamasına 24 saatten az bir zaman varken, hava koşullarının zorluğu nedeniyle spikerlerin bir maçtan, bir başka maça gidişinde ciddi zorluklar ve riskler yaşanırken, bir yöneticinin bir spikerine bir başka kanala gitmesi için izin vermesi nasıl düşünülebilir?
Ercan Taner kendi tercihini kullanmış ve bir başka kanala gitmiştir. Durumu kamuoyunun bilgilerine sunarım"
Şansal Büyüka
LİG TV Genel Müdürü




üzüldüm ya çok iyi anlatıyordu
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla