Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2006, 08:51   #8
MURCIELAGO
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow B Gençlerimiz Şampiyon

‘CİN CON nerede!’ Click the image to open in full size.Beşiktaş B Genç Takımı, Dardanelspor’u 3-0 yenerek şampiyon oldu. Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar, en iyi Özkaynak Düzeni Beşiktaş’ta dedi.



‘En iyisi Beşiktaş’
A Gençler’den sonra B Gençler’de de Türkiye Şampiyonluğu’na ulaşan Beşiktaş’ta hedef Galatasaray! Federasyon Başkanvekili Affan Keçeci’nin de izlediği finalde; Özgür Tınaz, Serkan Çelik ve Koray Şanlı’nın attığı gollerle Çanakkale Dardanelspor’u net bir skorla 3-0 devirerek mutlu sona ulaşan Siyah-Beyazlılar’ın Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar, “Kim ne derse desin, Türkiye’nin en iyi Özkaynak Düzeni Beşiktaş’tadır” dedi.

‘Kupaları var mı?
Galatasaray yöneticilerine çatan Vardar şöyle devam etti: “Altyapıda gerçek anlamda devrim yaptık. Sadece PAF Takımlar Ligi’nde Galatasaray şampiyonluğa ulaştı, biz ise sezonu ikinci kapattık. İşte geleceğimiz. Bir kez daha mutlu sona ulaştık. Galatasaraylılar ‘her kategoride şampiyonuz’ diyor. Peki kupaları nerede? Çıkarsınlar, biz de görelim! İnsanları kandırmasınlar. Yeni kurduğumuz sistemle Beşiktaş, 3-4 sene içinde Ajax gibi olacak.”






kaynak:fanatik

HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KARTALLLLL...
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım
MURCIELAGO Ofline