Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2008, 11:17   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gattuso’dan emeklilik sinyali

Click the image to open in full size.
Gattuso’dan emeklilik sinyali
Gattuso, Milan taraftarları için üç dört sene daha kırmızı siyahlı formayı giyeceğini açıkladı.
16 Ocak 2008 10:36
Kariyerini noktalama fikrini değerlendirdiğini belirten Milanlı oyuncu Gennaro Gattuso, Milan taraftarları için üç dört sene daha kırmızı siyahlı formayı giyeceğini açıkladı.

1999’da Salernitana’dan Milan’a geldiğinden beri 250 maçta forma giyen mücadeleci oyuncu adını San Siro efsaneleri arasına yazdırdı. 30 yaşına rağmen hala formda olan Gattuso, Paolo Maldini’nin yolundan gitmeye hiç de niyetli değil.

Gattuso, “Şu sıralar beni çok da aramazlar. Üç dört sene daha oynayacağım ve daha sonra kariyerimi Milan forması altında noktalamayı umuyorum” dedi.

Deneyimli oyuncu 97/98 sezonunda kiralık olarak Rangers forması giymişti. Gattuso’nun Gazzetta dello Sport’a verdiği röportajı duyan Rangers taraftarları, Gattuso’nun futbolu Rangers’da bırakmak gibi bir düşüncesi olmamasına şüphesiz üzülecekler.

Aslında Milanlı yıldız şimdiye kış tatillerinden bir çoğunu Glasgow'da eski arkadaşlarıyla geçirmişti. Bu dönemde sık sık Rangers’a döneceği yönünde sözler veren Gattuso’nun İskoç ekibi için özellikle Avrupa arenasında hâlâ verebileceği bir şeyler var.

Glasgow basını Gattuso’nun daha önce, “Rangers taraftarını bıraktığım zamandan kalan bir hesap var. Onlar bana yardımcı oldu. Yalnızca geçmişe bakmalıyım, bu kendime ve David Murray’a verdiğim bir söz. Para hiçbir sorun yaratmayacak. Onların ekonomik olarak kötü bir zaman geçirdiğini biliyorum ve oraya gidip onlardan para talep etmeyeceğim” diye konuştuğunu yazmış, oyuncunun Rangers'a dönme ihtimlainin oldukça yüksek olduğu öne sürülmüştü.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla