Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2008, 11:24   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ancelotti’den Pato’ya övgü

Click the image to open in full size.
Ancelotti’den Pato’ya övgü
Milan teknik direktörü Ancelotti genç yetenek Pato’ya övgüler yağdırdı.
15 Ocak 2008 10:45
18 yaşındaki yıldız futbolcu, Napoli karşısında Milan formasıyla ilk maçına çıktı. Pek tabii medyanın yoğun ilgisi de Pato’nun üzerindeydi. Brezilyalı oyuncu, San Siro’daki 5-2’lik galibiyette takımının son golünü kaydetti. Pato, aynı zamanda vatandaşı Ronaldo ve Kaka’yla uyumuyla da dikkat çekti.

Radio Rai’ye konuşan Ancelotti “Pato yaşına göre çok olgun bir oyuncu, çok sakin ve dikkatli” dedi. Pato bu yaz Brezilya’nın İnternacional takımından transfer edilmiş, fakat Brezilya’daki transfer kanunları gereği 18 yaşından küçük olduğu için Ocak ayına kadar Milan forması giyememişti.

"Çok hızlı bir oyuncu"

Ancelotti sözlerine şöyle devam etti:

“Oynamayı çok istiyordu çünkü altı ay boyunca oynamamak onu biraz üzmüştü ve sonunda isteğine ulaştı. Ona transferle ilgili sorun çözüldüğünde oynayabileceğiyle ilgili güvence verdim. Sabırla bekledi ve takım arkadaşlarıyla kaynaşacak vakti de oldu. Maçtan önce ona hiçbir şey söylemedim”

Tecrübeli teknik adam Pato hakkında “Çok hızlı bir oyuncu, mükemmel bir koordinasyonu var ve çok kısa sürede şut çekebiliyor” diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla