Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2006, 11:54   #1
Rox
 
Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nesta Beckham ın tahtına oturdu

İtalyan "La Gazetta dello Sport" gazetesinin okuyucuları arasında internette yapılan ankette İtalya Milli Takımı’nın defans oyuncusu Alessandro Nesta "2006 Dünya Kupası’nın En Yakışıklı Futbolcusu" seçildi. Yakışıklılığı ile ünlü İngiltere Milli Takımı Kaptanı David Beckham’ı ikinci seçen İtalyanlar, üçüncü sıraya ise Portekiz Milli Takımı’nın yıldızı Luis Figo’yu oturttu.
La Gazetta dello Sport, okuyuculardan gelen yorumların ışığında Alessandro Nesta için, "Tipik bir Akdeniz esmer erkeği. Suratında kadınların kalbini rahatlıkla çalabilecek bir ifade var. Vücudu atletik ve kusursuz. Savunmada rakiplerinin durdururken bile göze hoş gelen bir erkekliğin simgesini taşıyor" diye yazdı.
Gazete, David Beckham için, "İlk kez birinciliği kaybetti ama yine de kürsüde. En büyük avantajı saçından ayak tırnağına kadar bakımlı olması. O hala bir Spice Boy (Baharat Çocuk)" yorumunda bulundu. Üçüncü sırada yer alan Luis Figo’nun futbolcudan çok aktörü andırdığını yazan gazete, "Luis Figo’nun yüzünde olgun ve kendinden emin bir kişinin ifadesi var. Bu görüntüsü aynen sahaya da yansıyor. Sahada da olgun ve kendinden emin" diye yazdı. La Gazetta dello Sport, İtalya’nın İnter takımında forma giyen Luis Figo ile eşi Helena’nın en ideal çiftler arasında yer aldığını da belirtti.


12.06.2006
Kaynak: Hürriyet
Rox Ofline