Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2008, 11:42   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alves ve Tuncay bir arada !

Click the image to open in full size.
Alves ve Tuncay bir arada !
Brezilyalı gol makinesi Afonso Alves, Tuncay'ın top koşturduğu M.Boro ile anlaştı.
16 Ocak 2008 16:17
Hollanda'da ara transfer döneminde gündemden düşmeyen Brezilyalı gol makinesi Afonso Alves, Tuncay Şanlı'nın top koşturduğu Middlesbrough'la anlaşma sağladı. Yaklaşık 20 Milyon Euro karşılığında futbolcuyla anlaşma sağlayan İngiliz kulübü, futbolcuyu taraftarlarına tanıtmak için Hollanda Futbol

Federasyonu'ndan bu akşam çıkacak kararı beklemeye başladı. Afonso Alves'in menajeri bu akşam Hollanda'da yapılacak olan toplantıdan her hangi bir endişe ve kaygı duymadıklarını dile getirirken, Alves'in Middlesbrough'ta top oynamak istediğini resmen açıkladı.

GÖZLER HOLLANDA FUTBOL FEDERASYONU'NDA

Afonso Alves'in transfer konusu bu akşam karara bağlanacak. Saat 19:30 (yerel saate göre) da Zeist kentinde bir araya gelecek olan Hollanda Futbol Federasyonu Bağımsız Kurulu, AZ Alkmaar ile Heerenveen arasındaki Afonso Alves transfer karmaşasına açıklık getirecek. Bağımsız kurul, AZ Almaar'ı haklı bulursa İngiliz kulübü Middlesbrough, Alkmaar kentinin takımı olan AZ ile masaya oturması bekleniliyor.

Kısa süre önce Afonso Alves'in tarsferini bitirdiklerini iddia eden AZ Alkmaar, "Afonso Alves ile her konuda anlaştık, imzalar atıldı" açıklamalarının ardından karşı atağa geçen Alves'in kulübü Heerenveen, "Hayır, açıklamalar asılsızdır. Afonso Alves bizim futbolcumuzdur" diyerek her iki kulüp arasında restleşmeler olmuştu. Olayın açıklığa kavuşması için Hollanda Futbol Federasyonu'na başvuru yapan AZ Alkmaar, Afonso Alves'in transferini bitirdiklerini ve Heerenveen'in kendilerine haksızlık ettiğini savunuyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla