Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 15:45   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş seri peşinde!

Click the image to open in full size.

Beşiktaş, yarın oynayacağı Kasımpaşa maçında da 3 puanı hedefliyor.

Turkcell Süper Lig'deki son 4 maçını kazanan Beşiktaş, yarın oynayacağı Kasımpaşa maçında da 3 puanı hedefliyor. Ligin 14. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, Bursaspor'u 1-0, Ankaragücü'nü 3-1, Vestel Manisaspor ve Konyaspor'u da 2-1'lik skorla yenen siyah-beyazlılar, 9 puanla son sırada yer alan Kasımpaşa önünde galibiyet serisini 5 maça taşımak ve zirve yarışını sürdürmek amacında.

16 Aralıkta Ankaragücü'nü 3-1 yendiği lig maçının ardından, 33 gün sonra BJK İnönü Stadı'nda seyircisi önüne çıkacak olan ''Kara Kartallar''da sarı kart cezalısı Ali Tandoğan ile kırmızı kart cezalısı Baki Mercimek yarınki maçta forma giyemeyecek.

Bu arada, Beşiktaş'ın devre arasında renklerine kattığı yeni transferi Filip Holosko, siyah-beyazlı formayla ilk kez İstanbul seyircisi önünde maça çıkacak. Slovak futbolcu, yeni takımının Fortis Türkiye Kupası'nda cezası nedeniyle Dolmabahçe'de seyircisiz oynadığı Ankaraspor maçında oynayıp, bir de gol atmıştı.
Hazırlıklarını öğleden sonra yapacağı idmanla tamamlayacak olan siyah-beyazlılarda Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş'un sakatlıkları sürüyor. Sakatlıktan yeni kurtulan, ancak maç eksikleri bulunan Ricardinho ile Gökhan Zan hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Aytekin Durmaz yönetecek.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla