Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 21:24   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın Boumsong pazarlığı

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın Boumsong pazarlığı

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Juventus'un Fransız savunmacısı Boumsong için 5 milyon YTL önerdiğini, İtalyanlar'ın ise 6 milyon YTL istediğini yazdı. Pazarlıklar sürüyor.


***

El yakıyor

Beşiktaş'ın talip olduğu Fransız, Juventus'tan aldığı parada ısrarcı.

Sezonun ilk yarısı bittiğinden bu yana stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın listesindeki isimlerden Boumsong'un istediği rakam dudak uçuklattı. Avrupa futbolunun önemli yayın organlarından biri olan goal.com, Beşiktaş'ın Fransız savunma oyuncusu Boumsong için girişimlerini sürdürdüğünü yazdı. Haberde, 29 yaşındaki Click the image to open in full size.tecrübeli oyuncunun, "Burada senelik 1.3 milyon euro alıyorum, daha aşağısına imza atmam" dediği iddia edildi.

GİTMEK İSTİYOR
Holosko'da yüksek bedeller ödemek zorunda kaldığı için, stoper transferine büyük para ayırmayı düşünmeyen siyah-beyazlılar ise bu durum karşısında şimdilik sessizliğini koruyor. Aynı haberde Juventus kulübünün Boumsong'un bonservisi için 6 milyon YTL istediği, Beşiktaş'ın ise 5 milyon YTL önerdiği belirtildi. Birkaç gün önce de transfer sitesi transfermarketweb.com'da çıkan haberde "Fransız oyuncu, Fulham'ın teklifini geri çevirdi, Beşiktaş'la anlaşmak üzere" ifadelerine yer verilmişti.
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline