Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2008, 11:20   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Drogba takas edilecek !

Click the image to open in full size.
Drogba takas edilecek !
Avrupa basınına göre Chelsea'li Drogba ya Messi ile yada Kaka ile takas edilecek.
18 Ocak 2008 12:02
The Daily Mail gazetesinin haberine göre Chelsea, Barcelona’nın Messi’yi vermesi halinde Drogba’nın Barcelona’ya transferine izin verecek. Bir diğer alternatif ise Milanlı Kaka’nın Chelsea’ye transfer olması, bu durumda Drogba Milan’a verilecek.

Son birkaç ayda Chelsea ve Didier Drogba’nın arasının bozuk olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Fildişili oyuncunun dünkü açıklamaları üzerine transfer haberleri daha da yoğunlaştı. Drogba’nın, Samuel Eto’o ile oynamak istediğini söylemesi yalnızca transfer söylentilerine değil, Chelsea’ye de bir mesaj oldu.

Chelsea yöneticileri de Drogba’yı ellerinde tutmak için ısrarcı olmayacaklarını, Barcelona’yla Messi-Drogba takasına gidebileceklerini belirtti. The Mirror’un bu sabahki ayrı bir haberine göre Chelsea, Milan’la da Kaka-Drogba takası için masaya oturabilir.

Barcelona ya da Milan’ın Drogba’yı transfer etmek için en büyük yıldızlarını gözden çıkarıp çıkarmayacaklarıysa merak konusu. Fakat İngiliz gazetesinin haberinin şu mesajı oldukça açık ki Chelsea, Drogba’yı ucuza satmayacak.

Chelsea, Drogba için yaklaşık 45 milyon Avro civarında bir bonservis bedeli isteyecek.

Drogbayla ilgilenen bir diğer kulüp ise Real Madrid.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla