Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2008, 11:24   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Flamengo’nun Ronaldo sevdası bitmedi

Click the image to open in full size.
Flamengo’nun Ronaldo sevdası bitmedi
Flamengo’lu yöneticiler,Ronaldo’nun transferinden vazgeçmediklerini açıkladı.
18 Ocak 2008 15:41
Flamengo’lu yöneticiler, geçtiğimiz hafta iki gol birden atıp yeniden gözde isim olan Ronaldo’nun transferinden vazgeçmediklerini açıkladı.

Geçen sene Ocak ayında Real Madrid'den Milan'a gelen Ronaldo, İtalyan kulübünde geçirdiği sakatlıklar nedeniyle kendisini fazla gösteremedi. Son zamanlarda ismi Flamengo ve Fenerbahçe ile anılan futbolcunun durumu bir türlü netlik kazanmamıştı.

Nihayet transfer konusunda açıklama yapan Milan kulübü, futbolcularını satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi. Ronaldo da, yaptığı açıklamada, Milan’da kalmak istediğini ifade etti. Son oynanan Napoli maçında 60 dakika forma giyen futbolcu, attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı.

Flamengo asbaşkan Ricardo Hinrichsen, Ronaldo ile hâlâ ilgilendiklerini ve futbolcuyu transfer etmek için tekrar harekete geçtiklerini belirterek, şunları söyledi:

“15 gün içinde resmî teklif götüreceğiz. En azından kiralık oynaması için Milan’la konuşacağız. Ronaldo’nun gelmesi takıma çok şey katar, her şeyden önce sponsor bulmakta hiç zorluk çekmeyiz.”
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla