Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2008, 23:20   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesut Özil kendini bitirdi

Mesut Özil kendini bitirdi

Alman 1. Ligi ekiplerinden Schalke 04´ün genç yıldızı Mesut Özil, kulübünün kendisine sundugu yeni mukavele teklifini kabul etmeyince, forma şansını da zora soktu.
Schalke 04 Kulübü, uzun süre ikna etmeye çalıştıgı ve bir türlü evet dedirtemedigi Mesut Özil´in mukavelesini uzatmaktan vazgeçtiklerini açıklamalarının ardından, Mesut Özil dün oynanan maçın kadrosuna da alınmadı.
Dün akşam Magdeburg ile oynanan ve 1-1 sonuçlanan özel maçta forma giyemeyen Mesut Özil, uzun bir süredir ilk defa kadroya alınmaması dikkat çekti. Maç öncesinde yayıncı kuruluş olan DSF´in canlı yayınına konuşan Schalke 04´ün menajeri Andreas Müller, Mesut Özil hakkındaki soruları da yanıtladı.
Mesut Özil´in mukavelesini uzatabilmek için haftalarca uğraştık ama olmadı diyen Müller, Mesut Özil´i artık kadroda düşünmüyoruz demedi ama, Haziran 2009´a kadar mukaveleli oyuncumuzdur ve takımdaki yerini koruyacak dememeye özen göstermeside ayrıca dikkat çekti.
Müller, uzun yıllar Schalke formasını taşıcak genc oyunculara şans vermeyi düşündüklerini ifade etti. İngiliz kulübü Arsenal´den teklif aldığı iddia edilen Mesut Özil´in Schalke 04´teki, gelecegi merakla bekleniyor
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla