Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2008, 08:29   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Harekat başladı

Stoper arayışlarına bu hafta son noktayı koymayı planlayan Beşiktaş, Beto ile son kez görüşecek. Listedeki Boumsong'a ise Lyon talip oldu.
21.1.2008



Ersen aracı olacak
Kadrosunu bir savunma oyuncusuyla güçlendirmeyi planlayan Kara Kartallar, bu hafta transferi bitirmek için kolları sıvadı. Hazırlanan geniş listedeki isimlerle temasa geçen Beşiktaş’ta ilk aday Recreativo Huelva’da forma giyen Beto... Portekizli oyuncunun takım arkadaşı Ersen Martin ile de görüşen Ertuğrul Sağlam’ın Beto’yu istediği ve son görüşmelerin yapılacağı belirtildi. 32 yaşındaki Beto, Japonya ve Kore’deki 2002 Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’nda görev yapmıştı.
Boumsong işi yatıyor
Siyah-Beyazlılar'ın transfer listesinde yer alan bir diğer savunma oyuncusu Boumsong’tan ise kötü haber geldi. Fransız yıldız için Lyon’un da devreye girdiği ifade edildi. Gleber Anderson’un yaşadığı sakatlık sonrasında stoper arayışına başlayan Lyon’un Boumsong’a yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği ve tecrübeli savunmacının da öneriye sıcak baktığı belirtildi. Kara Kartallar, Beto ve Boumsong’un yanı sıra Meite, Kyrgiakos ve Coloccini gibi isimlerle ilgilenmişti.
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline