Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2008, 11:05   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter öldü öldü dirildi: 3-2

Inter öldü öldü dirildi: 3-2

Inter, sahasında konuk ettiği Parma karşısında, 2-1 yenik duruma düşerken, son dakikalarda bulduğu gollerle 3-2 galip ayrıldı.

Inter, Cambiasso ile 1-0 öne geçerken, Parma, Cigarini ve Gasbarroni ile 2-1'lik üstünlüğe elde etti. 88. ve uzatma dakikalarında Zlatan Ibrahimovic'in golleri, Inter'e 3-2'lik galibiyeti getirdi.

Parma, Reginaldo ile 20. dakikada gole yaklaşırken, etkili şutu Inter'li oyuncular tarafından kesildi.

Inter ise karşılaşmada yarım saat geride kalırken, kullanılan korner atışının ardından Cambiasso'nun yaptığı vuruşla 1-0 öne geçti ama Parma, hızlı geliştirdiği atakta Cigarini ile ilk yarının tamamlanmasına 5 dakika kala skora eşitliği sağladı.

Parma, bitime 25 dakika kala Couto'nun yaptığı vuruşta, direk pozisyona gol izini vermezken, oyuna sonradan giren Andrea Gasbarroni'nin, bu pozisyonun 3 dakika ardından kullandığı serbest vuruşla, 2-1 öne geçti.

Inter'i 1-0 öne geçiren Cambiasso, son 15 dakikada topu filelerle buluştuturken, ofsayt gerekçesiyle, pozisyon gol değeri kazanmadı.

Bitime 3 dakika kala Couto, topu elle kesmesinin ardından kırmızı kartla oyun dışında kalırken, maçın hakemi Andrea Gervasoni penaltı noktasını gösterdi.

Topun gerisine geçen Ibrahimovic, topla kaleci Bucci'yi ayrı köşelere yollayarak, Inter'e beraberliği sağlarken, uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan İsveçli oyuncu, göğsüne aldığı topu yaptığı vuruşla filelere gönderek, Inter'e 2-1'den 3-2'lik galibiyeti getirdi.

Serie A'da 19. Hafta'da alınan sonuçlar:

Fiorentina - Torino 2 - 1
Genoa - Atalanta 2 - 1
Inter - Parma 3 - 2
AS Roma - Catania 2 - 0
Juventus - Sampdoria 0 - 0
Udinese - AC Milan 0 - 1
Napoli - SS.Lazio 2 - 2
Palermo - Siena 2 - 3
Reggina - Cagliari 2 - 0
Livorno - Empoli 1 - 0
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla