Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2008, 04:29   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal Gardner'in peşinde

Beşiktaş yönetiminin her konuda anlaştığı Huelva'lı Beto'yu Ertuğrul Sağlam reddedince siyah-beyazlılar rotayı Gardner'e çevirdi. Sağlam'ın, Tottenham'da forma giyen 28 yaşındaki İngiliz defans oyuncusu Anthony Gardner'i istediği belirtildi.

***

Rota Gardner

Beto'yu reddeden teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın 28 yaşındaki İngiliz savunmacı Anthony Gardner'in alınmasını istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta stoper arayışları tüm hızıyla sürüyor. Listesinde yer alan birçok futbolcunun başka takımlarla anlaşmasından sonra elde kalan Beto'yu da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın veto etmesinden sonra siyah-beyazlı yönetim rotasını İngililtere'ye çevirdi. Sağlam'ın yönetimden Tottenham kulübünde forma giyen Anthony Gardner'in alınmasını istediği Click the image to open in full size.belirtildi. 28 yaşındaki siyahi oyuncu 2000'den bu yana Tottenham'da oynuyor.

Hedef kiralamak

Tottenham ile 114 maça çıkan Gardner, bir kez de İngiltere Milli Takımı forması giydi. 1998-200 yıllarında Port Vale'de oynayan Gardner, 1.96 boyunda ve 86 kilo ağırlığında. Siyah-beyazlı yönetimin transfer döneminin kapanmasına az bir zaman kala işi bitirmek için İngiltere'ye çıkarma yapacağı belirtiliyor. Maliyeti yüksek olan İngiliz futbolcunun ilk etapta kiralanmaya çalışılacağı belirtiliyor.
Fatih DOĞAN
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline